Η χαμηλή τιμή δε σημαίνει πάντα οικονομία

Διαβάστηκε από 3721 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/5/2018

Car Hi-Fi. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των μεγάλων αλυσίδων που εμπορεύονται αξεσουάρ ήχου για το αυτοκίνητό σου. Εσύ τι πιστεύεις; Πες μας τώρα!

 
Η πιο χαμηλή τιμή δεν είναι πάντα η πιο οικονομική
 
Η αγορά μιας συσκευής ήχου για το αυτοκίνητο για πολλούς, μπορεί να φαίνεται μια εύκολη υπόθεση, στην οποία δεν πρέπει να αφιερώσουν πολύ χρόνο και έτσι είναι κάτω υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Αν αναλογιστούμε, όμως, λίγο πιο προσεκτικά τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, τα πράγματα τις περισσότερες φορές είναι πιο πολύπλοκα, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο καταναλωτής αποφασίσει να κάνει τις αγορές του από κάποιο πολυκατάστημα, μιας κι εκεί οι παγίδες είναι πολλές.

Δείτε τις πηγές του ήχου με ένα click!
 
Με προφανές όφελος, τις πολύ χαμηλές, ομολογουμένως, τιμές που επιτυγχάνουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, ελκύουν μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών, που τελικά βρίσκει μια συσκευή σε χαμηλή τιμή και έχει τη δυνατότητα να πληρώσει με μακροχρόνιους διακανονισμούς. Αυτή όμως η επιλογή, που αρχικά μπορεί να δείχνει σαν οικονομικότερη, τελικά μπορεί να αποδειχθεί προβληματική, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο καταναλωτής δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τον ήχο στο αυτοκίνητο και άρα δεν μπορεί να σταθμίσει καλά τις ανάγκες του και την αξία των όσων προσφέρει η κάθε συσκευή. Το γεγονός, ότι οι πωλητές στις μεγάλες αλυσίδες σπάνια είναι ειδικευμένοι και ακόμα σπανιότερα αφιερώνουν κάποιο  χρόνο για  να ενημερώσουν τον υποψήφιο πελάτη, αφού το μόνο που διακαώς επιθυμούν, είναι να συμπληρώσουν το δελτίο παραγγελίας και να προχωρήσουν στην επόμενη πώληση.

Μάθετε για τα ηχεία με ένα click!
 
 Έτσι είναι φυσικό επόμενο, τις περισσότερες φορές, ο ανενημέρωτος καταναλωτής να αγοράζει κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Αυτό όμως είναι μόνο το πρώτο πρόβλημα, αφού το θέμα της εγκατάστασης, είτε δεν λύνεται καθόλου, είτε λύνεται με τη βοήθεια κάποιου συμβεβλημένου καταστήματος, το οποίο σε ελάχιστο χρόνο τις περισσότερες φορές θα εγκαταστήσει τις αγορασθείσες συσκευές, με αποτέλεσμα πολλές φορές την ατελή ή προβληματική τους λειτουργία. Σύμφωνα με αυτήν την κατάσταση ο μόνος που άμεσα μπορεί να ωφεληθεί είναι ο πελάτης, που και ξέρει πολύ καλά τι θέλει, αλλά και έχει λύσει το πρόβλημα της καλής εγκατάστασης.

Γνωρίστε τους ενισχυτές με ενα click!
 
Οι υπόλοιποι καταναλωτές, που θέλουν ενημέρωση προσωπική επαφή, αλλά και μια εγκατάσταση σύμφωνη με τους τεχνικούς κανόνες, καλό θα ήταν πριν καταφύγουν στο σαφώς φθηνότερο, να απευθυνθούν σε κάποιο ειδικευμένο κατάστημα, που και γνώσεις έχει, αλλά και είναι διατεθειμένο να αφιερώσει τον αναγκαίο χρόνο, προκειμένου ο υποψήφιος πελάτης να καταλήξει σε μια λύση, που θα τον ικανοποιεί απόλυτα και οι συσκευές της οποίας θα εγκατασταθούν με τον καλύτερο τρόπο, αφού αυτή η επιλογή μπορεί αρχικά να φαίνεται πιο δαπανηρή, αλλά σε βάθος χρόνου είναι σαφώς η πιο οικονομική.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

 • Με τις καλύτερες προσφορές

  Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.
  Περισσότερα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

 • Κορυφαία τεχνολογία στα αξεσουάρ!

  Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.  2109578150 Περισσότερα
 • Ποιοτικά και οικονομικά αξεσουάρ

  Το ZooKoo.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να προτείνει προϊόντα και να εξυπηρετεί πελάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Το κατάστημα έχει στόχο να καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος!
   2228025310 Περισσότερα
 • Κορυφαία ηχοσυστήματα διεθνούς φήμης

  Pioneer: άριστα προϊόντα ασύγκριτης απόδοσης. Ράδιο – CD, multimedia ηχοσυστήματα, GPS, ενισχυτές και πολλά άλλα με τη «σφραγίδα» μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.
   2109554355 Περισσότερα
 • Ηχοσυστήματα, συναγερμοί και όχι μόνο

  Ηχοσύνθεση: Ηχοσυστήματα, συστήματα πλοήγησης, συστημάτων φωτισμού xenon και συστημάτων συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό του αυτοκινήτου. Αμεση διάθεση προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2102842481 Περισσότερα