Kαίει μόλις 0,5 ευρώ στα 100 χλμ!

5556 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ηλεκτροκίνηση αρχίζει και μπαίνει πια για καλά στη ζωή μας, είναι κατά γενική ομολογία το μέλλον, παρόλα αυτά πολλοί ακόμη δεν έχουν καταλάβει ποια είναι τα οφέλη του να κινείσαι εντός της πόλης με ένα πλήρως ηλεκτρικό μίνι αυτοκίνητο και συγκεκριμένα με το BEEV.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Δείτε λοιπόν τα σημαντικότερα από αυτά:
 

1.Μηδενικοί ρύποι - Οικολογική συνείδηση

Τα BEEV είναι πλήρως ηλεκτρικά, με αποτέλεσμα να μην εκπέμπουν ρύπους στο περιβάλλον. Αποτελούν λοιπόν την ιδανική λύση για το πρόβλημα ρύπανσης των σύγχρονων πόλεων της χώρας μας. Προστατεύουν την υγεία των κατοίκων, με το να μην εκπέμπουν μικροσωματίδια και λοιπούς ρυπογόνους παράγοντες. Παράλληλα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκφράσει κάποιος έμπρακτα την οικολογική του συνείδηση παρά με την αγορά ενός τέτοιου ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης!

2. Αθόρυβα

Τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης είναι σχεδόν παντελώς αθόρυβα. Σκεφτείτε τον θετικό αντίκτυπο που θα είχε η μαζική χρήση τέτοιων οχημάτων στα πολυσύχναστα και θορυβώδη κέντρα των πόλεων, όπως είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, καθώς και στην ψυχική υγεία των κατοίκων τους!

3. Οικονομικά

Αγοράζοντας ένα ηλεκτρικό μίνι αυτοκίνητο πόλης BEEV, έχετε τα εξής οικονομικά οφέλη:

- Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, λόγω μηδενικής εκπομπής ρύπων

- Ασφάλεια κλάσης μοτοποδηλάτου, με κόστος γύρω στα 75¤/έτος

- Μηδενικά έξοδα για καύσιμα. Κερδίζετε για 20.000χλμ/έτος (με 1.6¤/λίτρο την τιμή της βενζίνης και μέση κατανάλωση 8 λίτρα/100χλμ εντός της πόλης) περίπου 2.600¤ το χρόνο!

- Ελάχιστα έξοδα service. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πλέον χρήματα για συνεργεία, λάδια μηχανής, μπουζί, ιμάντες χρονισμού, συμπλέκτη, φίλτρο αέρος κλπ.

- Η τιμή κτήσης τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή σε σχέση με τα συμβατικά και τα υπόλοιπα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το ίδιο ισχύει και για τα ανταλλακτικά τους, για τα οποία μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα είναι πάντα διαθέσιμα από την εταιρεία μας.

4. Πλούσιος εξοπλισμός

Ξέρουμε ότι όταν κάποιος πελάτης δίνει χρήματα για αυτοκίνητο, έχει και κάποιες απαιτήσεις όσον αφορά στον εξοπλισμό του. Η βασική έκδοση των ηλεκτρικών μίνι αυτοκινήτων πόλης BEEV προσφέρει στον αγοραστή της άνεση, πρακτικότητα, ασφάλεια και πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος συμπεριλαμβάνει:

Ηλεκτρικά παράθυρα, ψηφιακό καντράν, κάμερα οπισθοπορείας, πανοραμική ηλιοροφή (ανοιγόμενη στο BEEV-4), δισκόφρενα μπρος-πίσω, radio με υποδοχή USB, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, φώτα ημέρας LED, σκίαστρα οδηγού - συνοδηγού, ρυθμιζόμενα καθίσματα τύπου δέρματος, ζώνες ασφαλείας 3 σημείων, ικανό χώρο αποσκευών, εξωτερικοί καθρέφτες βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου κ.α.!

5. Πρακτικά, ασφαλή και διασκεδαστικά

Με ένα ηλεκτρικό μίνι αυτοκίνητο πόλης BEEV μπορείτε να κινήστε εύκολα και γρήγορα μέσα στη σύγχρονη Ελληνική πόλη. Το μικρό του μέγεθος το καθιστά πανεύκολο στο παρκάρισμα, ειδικά στα πολυσύχναστα κέντρα των πόλεων, τα μεγάλα του μετατρόχια προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια κατά την οδήγηση, ενώ η τελική του ταχύτητα (45χλμ/ώρα για το BEEV-2, 60χλμ/ώρα για τα BEEV-3 και BEEV-4) του επιτρέπει να κινείται σβέλτα και διασκεδαστικά στους δρόμους της πόλης.

Μπορεί επιπλέον να μπει ελεύθερα στον Δακτύλιο του κέντρου των Αθηνών ανά πάσα στιγμή λόγω μηδενικής εκπομπής ρύπων, έχει αρκετό χώρο αποσκευών για τα καθημερινά σας ψώνια και σας παρέχει σιγουριά κατά την οδήγηση, καθώς ο σκελετός του είναι εξολοκλήρου ατσάλινος!


Θες να κάνεις ένα test drive; Κάλεσε απλά στο 210-9010240 ή στείλε  ένα email στο [email protected].