Καινοτομες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

2371 Επισκέψεις στο άρθρο

mousakian 102021
PLAKA PARKING

Η εταιρείας ARMET ιδρύθηκε το 1957 στην Αθήνα. Το 1968 ξεκίνησε μια σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με τη ΔΕΗ Α.Ε. με την παραγωγή και προμήθεια ποιοτικών υλικών για το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας χαμηλής και μέσης τάσης.
Ταυτοχρόνως, η εταιρεία ARMET διαθέτει στην αγορά προϊόντα κορυφαίων οίκων του εξωτερικού για εφαρμογές δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας και βιομηχανική χρήση που πληρούν τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα και καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές των πελατών.
Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001.

Εφαρμογές ηλεκτροκίνησης - 
ARMET

Η εταιρεία ARMET υπηρετεί τον χώρο της ενέργειας για πάνω από έξι δεκαετίες παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις του χώρου σε διεθνές επίπεδο.
Ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της και αντιλαμβανόμενη ότι η ηλεκτροκίνηση αποτελεί μία νέα τεχνολογικά λύση σε περιβαλλοντικά προβλήματα, αλλά και μία οικονομικά βιώσιμη πρακτική μετακινήσεων, εισέρχεται στον χώρο παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν στην ανάπτυξη ενός νέου τρόπου ζωής.
Συγκεκριμένα εκπροσωπεί στην Ελλάδα τους διεθνούς κύρους οίκους Efacec (Πορτογαλία) και Alfen (Ολλανδία) με μεγάλη παράδοση στον χώρο της ενέργειας και των αυτοματισμών και σημαντικές συνεργασίες στον χώρο.
Παρέχεται έτσι πλήρης γκάμα φορτιστών ηλεκτροκίνητων οχημάτων που καλύπτει της τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς με πλήρη υποστήριξη από την αξιολόγηση και τον σχεδιασμό λύσεων ως την ενεργοποίηση και υποστήριξη του εξοπλισμού.
Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει AC φορτιστές για οικιακή και επαγγελματική χρήση και DC ταχυφορτιστές ισχύος ως και 350kW που καλύπτουν το σύνολο των τρεχουσών και μελλοντικών απαιτήσεων της αγοράς.

Με σκοπό την γνωριμία και εξοικείωση του κοινού με τα συστήματα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, μπορείτε να επισκεφτείτε τη έκθεση Αυτοκίνηση 2019 όπου η εταιρεία ARMET έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία στους χώρους σταθμεύσεως της έκθεσης 3 AC φορτιστές καθώς και δύο ακόμα εν είδη εκθέματος εντός του εκθεσιακού χώρου.

Για περισσότερα στοιχεία, τόσο για την εταιρεία όσο και για τις εφαρμογές ηλεκτροκίνησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί με την εταιρεία ARMET αλλά και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα τους.