Κάντο να ξεχωρίζει!

2671 Επισκέψεις στο άρθρο

Αναβάθμισε την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου σου και τράβηξε όλα τα βλέμματα στον δρόμο με μετατροπές υψηλής αισθητικής.

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING
Ένα αυτοκίνητο όσο όμορφο και αν είναι εργοστασιακά, μπορεί πάντα να γίνει ομορφότερο και να αποκτήσει πιο επιθετικό ύφος και στιλ με τις κατάλληλες μετατροπές. Τα αποτελέσματα μας έχουν δείξει ότι όταν αυτές οι μετατροπές γίνουν σωστά, από ειδικούς που γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλεία τους και σύμφωνα με υψηλά αισθητικά κριτήρια η εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκινήτου μπορεί άμεσα να απογειωθεί, ανταμείβοντας απόλυτα τον ιδιοκτήτη του για τα λεφτά που ξόδεψε. Πως όμως θα το πετύχουμε αυτό και τι θα πρέπει να προσθέσουμε στο αυτοκίνητό μας ώστε να γίνει ομολογουμένως ομορφότερο;   
 
Πρώτα από όλα, μπορούμε να τοποθετήσουμε νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω ή ξεχωριστά τμήματα (σπόιλερ) που θα προσδώσουν μία επιθετική και πιο σπορτίφ εμφάνιση στο αυτοκίνητό μας.
 
Στη συνέχεια, μπορούμε να επιλέξουμε ένα σετ μαρσπιέ που θα συμπληρώσει την εικόνα του αυτοκινήτου με τους (πιθανότατα) χαμηλότερους σε ύψος προφυλακτήρες. Επίσης, μπορούμε να τοποθετήσουμε μία διακριτική αεροτομή πάνω από το πίσω παρμπρίζ στα 3θυρα ή 5θυρα μοντέλα ή στο τελείωμα της πόρτας του χώρου αποσκευών στις σεντάν εκδοχές.
 
Ακόμα ένας τομέας που θα δώσει αρκετούς πόντους στην αισθητική του αυτοκινήτου μας, είναι τα φωτιστικά σώματα. Αρκετές είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν τέτοιου είδους προϊόντα, τα οποία διαθέτουν ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά και τεχνολογία LED, τόσο για το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου όσο και για το πίσω. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή τέτοιων προϊόντων είναι η ποιότητα κατασκευής τους, η εφαρμογή τους με τα τμήματα του αμαξώματος του αυτοκινήτου, αλλά και η επωνυμία τους.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ