Καθαρός αέρας με 10 ευρώ!

Διαβάστηκε από 2587 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/2/2018

Μάθε τώρα για το σακουλάκι που μπλοκάρει δυσάρεστες οσμές, αναπαραγωγή βακτηρίων και ουσίες που προκαλούν αλλεργίες!

 
Απορροφά όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Το σακουλάκι περιέχει κάρβουνο που προέρχεται από την καύση του μπαμπού μόσο. Είναι ένα πανίσχυρο φυσικό προϊόν το οποίο μπορεί να απομακρύνει τις πιο επίμονες οσμές, ακόμα και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του καπνίσματος που «ποτίζει» μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι και 2 χρόνια πριν να χρειαστεί αλλαγή!

Ο μέσος όρος «ζωής» των αρωματικών αυτοκινήτου είναι 45 μέρες. Το Moso Natural Air Purifying Bag, όπως είναι γνωστό, μπορεί να διαρκέσει πάνω από το δεκαπλάσιο χρονικό διάστημα πριν χρειαστεί αντικατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι τοποθέτηση σε κάποιο σημείο που να το χτυπάει ήλιος για 1 ώρα περίπου κάθε μήνα!

Σταματά τη δημιουργία μούχλας, το σχηματισμό βακτηρίων και «τραβάει» τις αλλεργιογόνες ουσίες!

Η ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο σου θα είναι και υγιεινή εκτός από ευχάριστη καθώς απορροφά την περιττή υγρασία από το χώρο, μπλοκάροντας την ανάπτυξη όλων των βλαβερών μικροοργανισμών ενώ παράλληλα ανακουφίζει όσους πάσχουν από αλλεργίες.

Είναι μικρό, πανάλαφρο και πάμφθηνο!

Οι διαστάσεις του είναι 16 x 17 εκατοστά, δε ζυγίζει ούτε 400 γραμμάρια και μπορεί να καλύψει χώρο μέχρι και 10 τετραγωνικά μέτρα! Το βγάζεις από το αυτοκίνητο και το μεταφέρεις σε οποιοδήποτε μικρό χώρο θες και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά! Και όλα αυτά με περίπου 10 ευρώ (+ τυχόντα έξοδα αποστολής)! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • Κορυφαίες λάμπες Led Αυτοκινήτου

  Η εταιρεία HELECO δίνει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του φωτισμού για το αυτοκίνητο, στοχεύοντας στην Ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2130387078 Περισσότερα
 • Κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλίκ!

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
   2102914326 Περισσότερα
 • Κορυφαία ηχοσυστήματα διεθνούς φήμης

  Pioneer: άριστα προϊόντα ασύγκριτης απόδοσης. Ράδιο – CD, multimedia ηχοσυστήματα, GPS, ενισχυτές και πολλά άλλα με τη «σφραγίδα» μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.
   2109554355 Περισσότερα
 • Εξοπλισμός συνεργείων κορυφαίας ποιότητας

  Η Βenzer Ηellas δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην εμπορία εξοπλισμών συνεργείου. Από τον Οκτώβριο του 2016 αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια τον καταξιωμένο Γερμανικό οίκο στο χώρο των μηχανημάτων συνεργείου Weber GmbH.
   2105317545 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός