Καθαρός αέρας με 10 ευρώ!

Διαβάστηκε από 2302 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/2/2018

Μάθε τώρα για το σακουλάκι που μπλοκάρει δυσάρεστες οσμές, αναπαραγωγή βακτηρίων και ουσίες που προκαλούν αλλεργίες!

 
Απορροφά όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Το σακουλάκι περιέχει κάρβουνο που προέρχεται από την καύση του μπαμπού μόσο. Είναι ένα πανίσχυρο φυσικό προϊόν το οποίο μπορεί να απομακρύνει τις πιο επίμονες οσμές, ακόμα και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του καπνίσματος που «ποτίζει» μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι και 2 χρόνια πριν να χρειαστεί αλλαγή!

Ο μέσος όρος «ζωής» των αρωματικών αυτοκινήτου είναι 45 μέρες. Το Moso Natural Air Purifying Bag, όπως είναι γνωστό, μπορεί να διαρκέσει πάνω από το δεκαπλάσιο χρονικό διάστημα πριν χρειαστεί αντικατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι τοποθέτηση σε κάποιο σημείο που να το χτυπάει ήλιος για 1 ώρα περίπου κάθε μήνα!

Σταματά τη δημιουργία μούχλας, το σχηματισμό βακτηρίων και «τραβάει» τις αλλεργιογόνες ουσίες!

Η ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο σου θα είναι και υγιεινή εκτός από ευχάριστη καθώς απορροφά την περιττή υγρασία από το χώρο, μπλοκάροντας την ανάπτυξη όλων των βλαβερών μικροοργανισμών ενώ παράλληλα ανακουφίζει όσους πάσχουν από αλλεργίες.

Είναι μικρό, πανάλαφρο και πάμφθηνο!

Οι διαστάσεις του είναι 16 x 17 εκατοστά, δε ζυγίζει ούτε 400 γραμμάρια και μπορεί να καλύψει χώρο μέχρι και 10 τετραγωνικά μέτρα! Το βγάζεις από το αυτοκίνητο και το μεταφέρεις σε οποιοδήποτε μικρό χώρο θες και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά! Και όλα αυτά με περίπου 10 ευρώ (+ τυχόντα έξοδα αποστολής)! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • Εξοπλισμός συνεργείων κορυφαίας ποιότητας

  Η Βenzer Ηellas δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην εμπορία εξοπλισμών συνεργείου. Από τον Οκτώβριο του 2016 αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια τον καταξιωμένο Γερμανικό οίκο στο χώρο των μηχανημάτων συνεργείου Weber GmbH.
   2105317545 Περισσότερα
 • Κορυφαία αξεσουάρ σε ανταγωνιστικές τιμές

  Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.
   2109241721 Περισσότερα
 • Αριστες λάμπες LED αυτοκινήτου

  Η εταιρεία HELECO δίνει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του φωτισμού για το αυτοκίνητο. Μεταξύ άλλων, μπορείς να βρεις φώτα πορείας, θέσης αλλά και προβολείς. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2130387078 Περισσότερα
 • Κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλίκ!

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
   2102914326 Περισσότερα
 • Για πελάτες με πολλά, διαφορετικά και ειδικά ενδιαφέροντα

  Το ZooKoo.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να προτείνει προϊόντα και να εξυπηρετεί πελάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Το κατάστημα θα επεκτείνει τις δραστηριότητές του με στόχο να καλύπτει ανάγκες σε καταναλωτές με πολλά και ειδικά ενδιαφέροντα. Προσπαθεί πάντα να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος!
  Τηλ. 22280 25310
  Περισσότερα