Τεχνολογικά προηγμένα, επώνυμα προιόντα βελτίωσης!

2938 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Italia Racing αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα γνωστά Brands επώνυμων βελτιωτικών προϊόντων αυτοκινήτου, ενώ μετρά και διακρίσεις αναγνώρισης από διεθνείς οίκους για τα ποσοτικά μα και ποιοτικά αποτελέσματα της 16χρονης δράσης της!

PERAMAX
PLAKA PARKING

H γνωστή, στον κλάδο της βελτίωσης αυτοκινήτου, εταιρεία,  Italia Racing ξεκίνησε την λειτουργία της το 2004 από ανθρώπους με αγάπη & τεχνογνωσία για την σωστή και αποτελεσματική αναβάθμιση ενός αυτοκίνητου (για καθημερινή ή αγωνιστική χρήση) σε όλους τους τομείς.  

 Κύριο αντικείμενο της  είναι η εισαγωγή και η εμπορία προϊόντων βελτίωσης αυτοκινήτου.
Αποστολή της, η παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης στους φίλους του βελτιωμένου αυτοκινήτου και στους επαγγελματίες συνεργάτες της (για τους οποίους λειτουργεί ως προμηθευτής).

Υπήρξε αποκλειστικός αντιπρόσωπος (2004-2008) των AVUS Wheels & AVUS Racing καθώς επίσης και της  Μilltek Sport U.K όπου πρώτη έφερε και έκανε γνωστή στην Ελληνική αγορά .
Από το 2009 ως σήμερα, αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Blueflame Performane Exhaust U.K. ενώ στις πετυχημένες εμπορικές συνεργασίες της συγκαταλέγεται και η κατά αποκλειστικότητα για την Ελληνική αγορά, διάθεση των Best Seller αγωνιστικών ζαντών της ΕΝΚΕΙ Japan (και συγκεκριμένα το σχέδιο RC-T4).  Στο portfolio των επώνυμων brands (μαρκών) που εισάγει – εμπορεύεται και τα δημοφιλή προιόντα  VW Racing.

Σήμερα η εταιρεία, πιστή στις εταιρικές αξίες που τέθηκαν με την ίδρυση της (το 2004)και στόχο τους ευχαριστημένους πελάτες (που διαφημίζουν την δουλειά και τα προιόντα της "στόμα με στόμα") , συνεχίζει με επίκεντρο των σχεδιασμών της την διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών της (ιδιωτών ή επαγγελματιών)  με εισαγωγές  κορυφαίων, τεχνολογικά προηγμένων & επωνύμων προϊόντων που έχουν κατακτήσει την παγκόσμια αγορά. Έτσι, αποτελεί τον επίσημο, για την Ελλάδα, αντιπρόσωπο των BRAID Wheels, Vossen Wheels, Eta-Beta Wheels, Wagner Tuning, OKADA PROJECTS Japan, HRE Wheels, Scorpion Exhaust, ΒCS Performance Exhaust-PowerValve, Neuspeed & Alloygator Wheels Protect.

Το προσωπικό της Italia Racing διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση συμβάλοντας στον εξαρχής σχεδιασμό της που στόχο έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά των προιόντων και υπηρεσιών βελτίωσης αυτοκινήτου!

Στις διεθνείς εμπορικές της διακρίσεις συγκαταλέγονται και οι εξής:

Top Seller 2004 – 2008 AVUS Wheels
Top Seller 2004 – 2008 Milltek Sport Exhaust
Top Seller 2006 – 2010 BRAID Wheels
Top Seller 2010 Blueflame Performance Exhaust, Revo Exhaust
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ