Κούνια μωρού που μιμείται βόλτα με αυτοκίνητο

6804 Επισκέψεις στο άρθρο

Το μωρό κλαίει. Το μωρό δεν κοιμάται. Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο και ίσως ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς. Τις περισσότερες φορές, μια βόλτα με το αυτοκίνητο λύνει τα προβλήματα. Δεν είναι πάντα εύκολο κάτι τέτοιο όμως. Η Ford φαίνεται να βρήκε τη λύση…

 
Πλέον δεν χρειάζεται να πας βόλτα το μωρό

Η Max Motor Dreams είναι μια κούνια με ενσωματωμένα ηχεία, φωτισμό LED και κινούμενο στρώμα, η οποία μπορεί και προσομοιώνει μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

Μεταφορτώνεις μέσω κινητού τους ήχους στην κούνια

Η κούνια λειτουργεί με βάση μια εφαρμογή σε smartphone, η οποία μπορεί να καταγράφει τους ήχους, το φωτισμό, το χρόνο και τις κινήσεις μιας βόλτας με το αυτοκίνητο. Τα δεδομένα αυτά τα μεταφορτώνεις από το κινητό στην κούνια, η οποία στη συνέχεια μιμείται τη βόλτα σε τέτοιο βαθμό, που πραγματικά είναι σαν πραγματική.

Με ηχείο για τους ήχους, LED για άψογο φωτισμό και μίμηση κίνησης

Το ηχείο που υπάρχει στη βάση της κούνιας βγάζει απαλά το θόρυβο από τον κινητήρα και το δρόμο, πορτοκαλί  LED  αναπαράγουν την αίσθηση του φωτισμού των δρόμων, ενώ ηλεκτρικοί αισθητήρες κάτω από το στρώμα μιμούνται την κίνηση σε ανηφόρες, κατηφόρες και στροφές.

Γλιτώνετε ταλαιπωρία και ώρες ύπνου

Η Ford αναφέρει ότι οι γονείς χάνουν 44 μέρες ύπνου τον πρώτο χρόνο θηλασμού, νυχτερινού ταϊσματος και βρεφικών πονόδοντων του παιδιού τους. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, αν η κούνια αυτή τελικά κατασκευαστεί και διανεμηθεί στο εμπόριο, θα είναι μια εξαιρετική λύση για όλους.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Max Motor Dreams βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, ωστόσο η Ford σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε κανονική παραγωγή της κούνιας.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ