Tips μηχανικής βελτίωσης από έναν Top Expert

3952 Επισκέψεις στο άρθρο

Mία από τις κορυφαίες εταιρίες στην βελτίωση οχημάτων, με άριστη τεχνογνωσία, μεγάλη εμπειρία και συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών βελτίωσης. Ο λόγος για την Mad Chips, η οποία παραθέτει τα κατάλληλα tips για να αυξήσετε με ασφάλεια τις επιδόσεις σας.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Είτε είναι το προσωπικό σας αυτοκίνητο, είτε το επαγγελματικό σας «εργαλείο», είτε το αγαπημένο σας σκάφος, αυτό που πάντα θέλετε είναι: 
  • τη μέγιστη δυνατή απόδοση (ιπποδύναμη, ροπή, επιτάχυνση)
  • με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου και
  • πάντα εντός εργοστασιακών ανοχών και προδιαγραφών, για τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία του κινητήρα.
Ο ασφαλέστερος τρόπος για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα είναι χωρίς να έχει τροποποιηθεί ο εργοστασιακός εγκέφαλος (ecu) του εκάστοτε οχήματος.
Αναλόγως το όχημα και τη πολυπλοκότητά του, όταν αναπρογραμματίζεται ο ecu, αυξάνονται οι πιθανότητες να προκύψει κάποιο πιθανό πρόβλημα στον κινητήρα.

Όσο ο κεντρικός εργοστασιακός ecu μένει ανέπαφος, τόσο ο κινητήρας παραμένει ασφαλής.

Ο μοναδικός τρόπος να επιτευχθεί αξιόπιστη βελτίωση ενός οχήματος εντός εργοστασιακών προδιαγραφών, είναι μέσω των αυτόνομων κιτ βελτίωσης με εξειδικευμένο πρόγραμμα ανά μοντέλο οχήματος και τύπο κινητήρα. Τα Ευρωπαϊκά και ως επί το πλείστον Γερμανικά κιτ βελτίωσης που διαθέτουμε, συνδέονται παράλληλα σε στοχευμένους αισθητήρες του κινητήρα ώστε να αποδώσει όση παραπάνω ιπποδύναμη, ροπή και επιτάχυνση επιτρέπουν οι εργοστασιακές προδιαγραφές του κατασκευαστή του. Τα κιτ εγκαθίστανται με εργοστασιακές φύσες, χωρίς κόψε/ράψε καλωδίωσης και χωρίς μόνιμες αλλαγές σε οποιοδήποτε σημείο του κινητήρα. Το κιτ μπορεί να εγκατασταθεί και να απεγκατασταθεί όσες φορές επιθυμεί ο οδηγός. Με την απεγκατάσταση του βελτιωτικού κιτ, το όχημα επιστρέφει στην εργοστασιακή του κατάσταση σε ελάχιστα λεπτά, χωρίς επίσκεψη σε συνεργείο.

Τι θα ήθελε κάθε οδηγός να έχει κάνει πριν καταλήξει στην αγορά κιτ βελτίωσης; 
  • θα ήθελε να έχει δοκιμάσει ένα μεγάλο εύρος διαθέσιμων κιτ βελτίωσης, διαφορετικών εταιριών.
  • να τα έχει συγκρίνει μεταξύ τους στο ίδιο όχημα έτσι ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα ως προς το πιο είναι καλύτερο και
  • χωρίς να έχει ξοδέψει μια περιουσία για όλες τις παραπάνω δοκιμές.

Στη MadChips.gr έχουν φροντίσει όλα τα παραπάνω βήματα, πριν από εσάς, για εσάς.                Καλέστε: 2122134613

Οι έμπειροι μηχανικοί και συνεργάτες της εταιρίας συνεχώς δοκιμάζουν καινούρια κιτ βελτίωσης όσο αυτό είναι εφικτό. Μέσα από τη παραπάνω διαδικασία και με εμπειρία στο χώρο της βελτίωσης άνω των 16 ετών, οι μηχανικοί της MadChips.gr έχουν αποκτήσει συγκεκριμένη εμπειρία ανά όχημα και είναι σε θέση να σας προτείνουν συγκεκριμένες επιλογές κάθε φορά. Με κάθε ειλικρίνεια θα σας ενημερώσουν πλήρως ως προς το τι να περιμένετε ως αύξηση απόδοσης, χωρίς μισόλογα και φουσκωμένες προσδοκίες.

Είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας βελτίωσης, τόσο πριν την αγορά, όσο και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Παραμένουν δίπλα σας και μετά τη πώληση του κιτ που θα επιλέξετε, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη ως προς τη χρήση και πιθανή ανάγκη επιπλέον ρύθμισής του στο όχημά σας.

H MadChips.gr προσφέρει δοκιμασμένες λύσεις βελτίωσης σε:     Καλέστε: 2122134613
  • αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης, diesel, LPG, CNG, ηλεκτρικά
  • επαγγελματικά φορτηγάκια
  • φορτηγά
  • τράκτορες νταλικών
  • πούλμαν
  • τρακτέρ
  • ψεκαστικά
  • σκάφη θαλάσσης

Η γκάμα των οχημάτων που καλύπτουν περιλαμβάνει και τα ολοκαίνουρια του τρέχοντος έτους. Καλέστε την MadChips.gr  για να σας δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για το όχημα που σας ενδιαφέρει! Προσφέρει αποστολή προϊόντων σε κάθε άκρη της Ελλάδας και Κύπρου, με πλήρεις οδηγίες εγκατάστασης για τοποθέτηση των κιτ βελτίωσης από τους ίδιους τους οδηγούς ή τα κατά τόπους συνεργεία που εμπιστεύονται τα οχήματά τους.  Άμεση Υποστήριξη σε κάθε στάδιο τοποθέτησης και χρήσης των κιτ βελτίωσης απόδοσης.

MADCHIPS.GR
Καλέστε: 2122134613
Email: [email protected]
Δείτε με 1 κλικ: http://www.madchips.gr/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ