H ΔΕΗ πρωταγωνιστεί και στην ηλεκτροκίνηση με όχημα την υπηρεσία ΔΕΗ blue, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο Δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

H ΔΕΗ πρωταγωνιστεί και στην ηλεκτροκίνηση με όχημα την υπηρεσία ΔΕΗ blue, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο Δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Μοντέρνες λύσεις! Hλεκτροκίνηση & φόρτιση στη ΔΕΗ blue

19943 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα με AC και DC φορτιστές. Aπόφορτιστές γρήγορης φόρτισης 22 kW ως ταχυφορτιστές υψηλής ισχύος που αποδίδουν ως και 180 kW. Με χρηστική εφαρμογή αναζήτησης πλησιέστερου διαθέσιμου φορτιστή, που διεκδικεί βραβείο φιλικότητας στον χρήστη. Σύγχρονες λύσεις από την ΔΕΗ blue.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Την τελευταία 5ετία, στην διεθνή αγορά αυτοκινήτου, παρά τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της διεθνούς σκηνής, υπάρχει μια κοινή παραδοχή. Το μέλλον του αυτοκινήτου θα είναι ηλεκτρικό.

Στις μέρες μας, και ενώ οι υποδομές φόρτισης βρίσκονται σε στάδιο γοργής ανάπτυξης, έχει ήδη αποδειχθεί πως ένα μεγάλο ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι πλέον εύκολο. Με ένα σωστό προγραμματισμό και οργανωμένο σχέδιο, το ταξίδι με ηλεκτρικό μπορεί να γίνει απροβλημάτιστα όσο και με ένα συμβατικό αυτοκίνητο.

Στον αντίποδα, με τις τελευταίες εξελίξεις που παρατηρούνται στις διεθνείς αγορές, τίθεται μια μη σταθερά μεταβλητή στο τραπέζι. Μια μη σταθερά μεταβλητή που ανησυχεί κράτη, θεσμούς και πολίτες και δημιουργεί ένα πολύ έντονο συναίσθημα ανασφάλειας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο λόγος περί της απότομης αύξησης του ρεύματος που βλέπουμε σε όλον τον πλανήτη

Προς το παρόν, η τιμή της κιλοβατώρας στην Ελλάδα έχει διατηρηθεί ακόμα σε νορμάλ επίπεδα εξαιτίας των κρατικών επεμβάσεων που επιδοτούν και κόβουν τη ψαλίδα μεταξύ των τιμών του ρεύματος που ξέραμε και της σημερινής πραγματικότητας.

Παράλληλα, στην χώρα μας δραστηριοποιούνται εταιρείες που μένουν πιστές στο όραμα μιας βιώσιμης κινητικότητας και επενδύουν, προσπαθώντας να προσδώσουν πολύτιμη αρωγή σε όσους αποφασίζουν να κάνουν το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση.

Η ΔΕΗ ως ηγέτης στην αγορά ενέργειας δουλεύει μεθοδικά προς την υλοποίηση της δέσμευσης της να φέρει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά και να την κάνει προσιτή σε όλους μέσω της ΔΕΗ blue.

Πως το κάνει αυτό;

Στήνοντας το πιο εκτεταμένο δίκτυο δημοσίως προσβάσιμων σταθμών φόρτισης πανελλαδικά και προσφέροντας, μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής ΔΕΗ blue app, νέες προσωποποιημένες υπηρεσίες για να γίνει το ταξίδι με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ακόμα πιο εύκολο.

Η ΔΕΗ
blue είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος υποδομών και υπηρεσιών φόρτισης που προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Για να δούμε πως η ΔΕΗ blueκρατάει ζωντανό το όραμα της ηλεκτροκίνησης ακόμα και στις σημερινές “διεθνώς ιδιαίτερες”συνθήκες.