«Μουράτο» αυτοκίνητο από την Sprint Graphics

2791 Επισκέψεις στο άρθρο

Ψάχνεις να βρεις μοντέρνα σχέδια αυτοκόλλητων για το αυτοκίνητο σου, τα οποία δεν θα χαλάσουν/ξεκολλήσουν με τίποτα; Πηγαίνοντας στην Sprint Graphics θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

PERAMAX
PLAKA PARKING
Η Sprint Graphics δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων. Κατασκευάζει αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορείς να τα τοποθετήσεις στο αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα. Τα σχέδια ποικίλουν από απλά σήματα μέχρι και extreme σχέδια,  δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό επικοινωνιακό χαρακτήρα στην κάθε εργασία που γίνεται βάση τις δικές σου προτιμήσεις, είτε για να διαφημίσεις τη δουλειά σου (επαγγελματικό ντύσιμο αυτοκινήτου), είτε για να ομορφύνεις το όχημά σου (car wrap, extreme graphics).   Καλέστε: 2103005612

Ειδικοί και στο car wrapping

Το Car Wrapping είναι ουσιαστικά η διαδικασία αλλαγής χρώματος στο αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα (αλλά και σε σκάφη και αλλού) χωρίς βαφή, αλλά με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων μεμβρανών αυτοκόλλητου βινυλίου. Οι ειδικές μεμβράνες με τις οποίες «τυλίγεται» το αυτοκίνητο, για να αλλάξει πλήρως την εικόνα του, είναι εύκολες στη χρήση και έχουν αρχίσει να κερδίζουν τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές για μία σειρά από πλεονεκτήματα που τις διακρίνουν. Αυτά είναι τα εξής:
  • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη γκάμα, χωρίς να αλλάζει σημαντικά κάθε φορά και το κόστος του τυλίγματος.
  • Οι μεμβράνες αφαιρούνται εύκολα και με ασφάλεια, οπότε αν βαρεθούμε το καινούργιο, μπορούμε να επιστρέψουμε στο παλιό, εργοστασιακό χρώμα, γρήγορα και απλά.
  • Με το Car Wrapping προστατεύεται παράλληλα το χρώμα του αυτοκινήτου από τον ήλιο, αλλά και από μικρές γρατζουνιές.
  • Το «τύλιγμα» γίνεται και τοπικά, αφού μπορεί π.χ. να αλλαχθεί το χρώμα, μόνο στη μπροστινή μάσκα ή την οροφή.
  • Ακόμη και οι ίδιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες, παράγουν συχνά ματ εκδόσεις των μοντέλων τους, χρησιμοποιώντας την τεχνική του Car Wrapping.
  • Οι νέες ειδικές μεμβράνες ψηφιακής εκτύπωσης, επιτρέπουν ακόμα και σχέδια δικής μας έμπνευσης ή διαφημίσεις.
Η Sprint Graphics μέσω της ιστοσελίδας της www.wrapex.gr προβάλλει μια σειρά από τα κορυφαία προϊόντα αυτοκόλλητων μεμβρανών KPMF, των οποίων είναι και αποκλειστική διανομέας εταιρεία.

Το προσωπικό της διαθέτει πολύχρονη εμπειρία  στο Car Wrapping και σε συνδυασμό με τα κορυφαία προϊόντα και εργαλεία που χρησιμοποιεί, την καθιστά ένα από τα κορυφαία εργαστήρια αυτοκόλλητων μεμβρανών στην Ελλάδα.

SPRINT GRAPHICS
Καλέστε:
 2103005612
Δείτε με 1 κλικ: https://www.sprintgraphics.gr/    /    www.wrapex.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ