Ο expert στον προγραμματισμό εγκεφάλων

3618 Επισκέψεις στο άρθρο

H SP Tunes ιδρύθηκε το 2011. Αποστολή της η παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης στους φίλους του αυτοκινήτου. Ειδικότητα της είναι ο προγραμματισμός εγκεφάλων.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Μπαίνοντας στις εγκαταστάσεις της SP Tunes θα βρείτε μία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται αποκλειστικά στο προγραμματισμό εγκεφάλων. Διαθέτει τεχνικούς με τεχνογνωσία και εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο και φυσικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας πάντα original και με σειριακό αριθμό.

Διαθέτουν πάντα τις τελευταίες αναβαθμίσεις στα πιο σύγχρονα εργαλεία του χώρου, ώστε να μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό με όσο πιο εργοστασιακή μορφή γίνεται. Ειδικά σε περίπτωση που χρειαστεί να "ανοιχτεί" κάποιος εγκέφαλος για να προβούν σε προγραμματισμό (bench), το κάνουν και πάλι με ειδικά εργαλεία και αντάπτορες ώστε να μην γίνει καμία απολύτως επέμβαση σε αυτόν .
 
Η εταιρία  σχεδιάστηκε και στήθηκε εξ` αρχής με σκοπό να πρωταγωνιστεί στην ελληνική πραγματικότητα στον τομέα του προγραμματισμού. Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στο χώρο γιατί αναπτύσσει τεχνολογίες τόσο σε software -προσθήκη  κώδικα  σε εγκεφάλους δημιουργώντας νέες λειτουργίες-  αλλά και στο hardware  με custom μηχανισμούς flashing και logging. Μάλιστα  είναι από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που αναπτύσσει δικά της λογισμικά εξολοκλήρου.
 
Θα τους βρείτε σε υπερ-σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Καλέστε:  2314011119

Ξέρατε ότι,

Mε τη βελτίωση του εγκεφάλου σε υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο, μπορούμε να έχουμε αύξηση της απόδοσης κατά 20-30%, ενώ σε ένα ατμοσφαιρικό, αυτή η αύξηση κατά μέσο όρο υπολογίζεται στα 8-15%. Αυτά τα ποσοστά μπορεί να είναι και μεγαλύτερα, αν η βελτίωση του εγκεφάλου συνδυάζεται με άλλες βελτιώσεις.
 
Το σημαντικότερο αποτέλεσμα της αναβάθμισης, είναι η ροπή που παίρνει το αυτοκίνητο, και δια της ροπής, ως γνωστό, μειώνεται και η κατανάλωση καυσίμων. Διότι, εκεί που το αυτοκίνητο πήγαινε με 2α ή 3η, πηγαίνει με 3η ή 4η αντίστοιχα.
 
Επίσης, ο προγραμματισμός της ECU μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια της εξόδου του καυσίμου από τους εγχυτήρες στον κινητήρα. Αυτό δημιουργεί ένα πλουσιότερο μίγμα καυσίμου-αέρα το οποίο συνεισφέρει σε απόδοση και οικονομία.

SP TUNES
Καλέστε:
 2314011119
Δείτε: https://www.sptunes.gr/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ