Οφέλη νέου φίλτρου αέρα

Διαβάστηκε από 1125 αναγνώστες

Με μια μικρή και οικονομική επέμβαση στο σύστημα εισαγωγής μπορείτε να βελτιώσετε τη λειτουργία του κινητήρα σας, καθώς και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας.

 
Μήπως επιθυμείτε περισσότερο «νεύρο» από το αυτοκίνητό σας, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να το πετύχετε; Μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση είναι η τοποθέτηση ενός ελεύθερου φίλτρου μέσα στο εργοστασιακό φιλτροκούτι του αυτοκινήτου σας. Με τη λύση αυτή δε χρειάζεται να κάνουμε κάποια παρέμβαση στο σύστημα εισαγωγής του κινητήρα, διότι απλά αντικαθιστούμε το εργοστασιακό φίλτρο με ένα πιο ελεύθερο. Τα φίλτρα αυτά υπάρχουν διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων από γνωστές εταιρείες βελτιωτικών προϊόντων και οι τιμές ξεκινούν από 45 ευρώ έως 80. Να σημειώσουμε όμως, ότι δεν χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση και απλά μπορείτε να το καθαρίσετε με δυνατό αέρα και να το επαλείψετε με λίγο μηχανολογικό λάδι για την καλύτερη κατακράτηση των μικροσωματιδίων. 

Υπάρχουν και άλλες λύσεις για να ελευθερώσουμε την «αναπνοή» του κινητήρα μας και είναι η κατηγορία των φιλτροχοανών. Αυτή η λύση όμως, εκτός το ότι είναι λίγο πιο ακριβή από την πρώτη, θα πρέπει επίσης να πραγματοποιείται συχνό καθάρισμα, λόγω της άμεσης επαφής της φιλτροχοάνης με το περιβάλλον. 

Ένα πιο ελεύθερο φίλτρο προσφέρει στον κινητήρα μεγαλύτερες ποσότητες αέρα άρα και περισσότερο οξυγόνο έχοντας, υπό κάποιες συνθήκες, καλύτερη καύση, που συνεπάγεται με μεγαλύτερη απόδοση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Στους αγώνες είναι πρώτος!

  Η «Linea Sport» είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με το χώρο των βελτιώσεων και προετοιμασίας για αγώνες ταχύτητας. Με μεγάλη εμπειρία, προσφέρει αξιοπιστία στους πελάτες της και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό. Οι τιμές είναι προσιτές!
   2102846980 Περισσότερα
 • Εξατμίσεις και καταλύτες υψηλής ποιότητας

  Στην «ΣKΡΙΒΑΝΟΣ DEVELOPMENT» μπορείς να βρεις πολλαπλή εξαγωγής για SAXO-PEUGEOT, VW-AUDI, OPEL OPC, SPART 1000cc TURBO, INTEGRALLE, COOPER S και FIAT COUPE  20VT. Ό,τι θέλετε για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας θα το βρείτε με μία επίσκεψη.  2109025919 Περισσότερα
 • Προγραμματίζει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς

  Η επιχείρηση «Microchips Tuning» βρίσκεται στο χώρο της βελτίωσης από το 2003. Εχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας. Χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις αναβαθμίσεις.
   2104838357 Περισσότερα
 • Εξατμίσεις, ζαντολάστιχα και όχι μόνο!

  Στο συνεργείο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ θα βρείτε, μεταξύ άλλων, ελαστικά και ζάντες, εξατμίσεις, τιμόνια, αγωνιστικά φρένα και διακοσμητικούς καθρέπτες. Όλα τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών ενώ όλες οι διεργασίες πραγματοποιούνται από το έμπειρο προσωπικό.  2109010060 Περισσότερα
 • Η λύση στην εξάτμιση

  Η εταιρεία Karabelas Exhaust, από το 1978 δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξάτμισης  οχημάτων. Ασχολείται εκτός των άλλων με την παραγωγή και πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων εξατμίσεων, για επιβατικά αυτοκίνητα και ειδικές κατασκευές για οποιοδήποτε αυτοκινούμενο ή μη μηχάνημα.
   2710238502 Περισσότερα
 • Κορυφαίες υπηρεσίες service και όχι μόνο!

  Στο Dynamic Performance Στάθης, παρέχεται πληθώρα υπηρεσιών, μερικές από τις οποίες είναι service αυτοκινήτων παντός τύπου, ηλεκτρολογικός έλεγχος, διάγνωση βλαβών και έκδοση κάρτας καυσαερίων στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.  2105619699 Περισσότερα
 • Και χειροποίητες εξατμίσεις

  Η Maikon Horse Power αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τη σωστή επιλογή εξάτμισης-καταλύτη. Θα βρείτε προσφορές σε τελικό σιλανσιέ, BMC φίλτρα για πολλά μοντέλα αυτοκινήτων, καθώς και μπαρόμετρα.
  Maikon Horse Power-  210- 2323655 Περισσότερα
 • Ο επαναπρογραμματισμός είναι η ειδίκευσή της

  Η εταιρεία «TMG PERFORMANCE» εξειδικεύεται στον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου αυτοκινήτων, έχοντας 15ετή εμπειρία στον χώρο βελτίωσης. Ο επαναπρογραμματισμός εγκεφάλων πραγματοποιείται με τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς, προσφέροντας οδηγική απόλαυση, ασφάλεια και απόλυτη αξιοπιστία. 
   2155013939 Περισσότερα
 • Με εγγύηση ποιότητας!

  Service αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, επισκευές, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, ηλεκτρονικός έλεγχος και προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων. Αυτά είναι λίγα από τα όσα σημαντικά παρέχει η «Anaflexis» στους πελάτες της. Εγγύηση ποιότητας και άριστης δουλειάς!
   2107565694 Περισσότερα