Οφέλη νέου φίλτρου αέρα

Διαβάστηκε από 1039 αναγνώστες

Με μια μικρή και οικονομική επέμβαση στο σύστημα εισαγωγής μπορείτε να βελτιώσετε τη λειτουργία του κινητήρα σας, καθώς και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας.

 
Μήπως επιθυμείτε περισσότερο «νεύρο» από το αυτοκίνητό σας, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να το πετύχετε; Μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση είναι η τοποθέτηση ενός ελεύθερου φίλτρου μέσα στο εργοστασιακό φιλτροκούτι του αυτοκινήτου σας. Με τη λύση αυτή δε χρειάζεται να κάνουμε κάποια παρέμβαση στο σύστημα εισαγωγής του κινητήρα, διότι απλά αντικαθιστούμε το εργοστασιακό φίλτρο με ένα πιο ελεύθερο. Τα φίλτρα αυτά υπάρχουν διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων από γνωστές εταιρείες βελτιωτικών προϊόντων και οι τιμές ξεκινούν από 45 ευρώ έως 80. Να σημειώσουμε όμως, ότι δεν χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση και απλά μπορείτε να το καθαρίσετε με δυνατό αέρα και να το επαλείψετε με λίγο μηχανολογικό λάδι για την καλύτερη κατακράτηση των μικροσωματιδίων. 

Υπάρχουν και άλλες λύσεις για να ελευθερώσουμε την «αναπνοή» του κινητήρα μας και είναι η κατηγορία των φιλτροχοανών. Αυτή η λύση όμως, εκτός το ότι είναι λίγο πιο ακριβή από την πρώτη, θα πρέπει επίσης να πραγματοποιείται συχνό καθάρισμα, λόγω της άμεσης επαφής της φιλτροχοάνης με το περιβάλλον. 

Ένα πιο ελεύθερο φίλτρο προσφέρει στον κινητήρα μεγαλύτερες ποσότητες αέρα άρα και περισσότερο οξυγόνο έχοντας, υπό κάποιες συνθήκες, καλύτερη καύση, που συνεπάγεται με μεγαλύτερη απόδοση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Ο επαναπρογραμματισμός είναι η ειδίκευσή της

  Η εταιρεία «TMG PERFORMANCE» εξειδικεύεται στον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου αυτοκινήτων, έχοντας 15ετή εμπειρία στον χώρο βελτίωσης. Ο επαναπρογραμματισμός εγκεφάλων πραγματοποιείται με τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς, προσφέροντας οδηγική απόλαυση, ασφάλεια και απόλυτη αξιοπιστία. 
  Περισσότερα
 • Εξατμίσεις και καταλύτες υψηλής ποιότητας

  Στην «ΣKΡΙΒΑΝΟΣ DEVELOPMENT» μπορείς να βρεις πολλαπλή εξαγωγής για SAXO-PEUGEOT, VW-AUDI, OPEL OPC, SPART 1000cc TURBO, INTEGRALLE, COOPER S και FIAT COUPE  20VT. Ό,τι θέλετε για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας θα το βρείτε με μία επίσκεψη.
  Τηλ. 210 90 25 919
  Περισσότερα
 • Στους αγώνες είναι πρώτος!

  Η «Linea Sport» είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με το χώρο των βελτιώσεων και προετοιμασίας για αγώνες ταχύτητας. Με μεγάλη εμπειρία, προσφέρει αξιοπιστία στους πελάτες της και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό. Οι τιμές είναι προσιτές!
  Τηλ. 2102832840
  Περισσότερα
 • Με εγγύηση ποιότητας!

  Service αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, επισκευές, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, ηλεκτρονικός έλεγχος και προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων. Αυτά είναι λίγα από τα όσα σημαντικά παρέχει η «Anaflexis» στους πελάτες της. Εγγύηση ποιότητας και άριστης δουλειάς!
  Anaflexis-2107565694
  Περισσότερα
 • Μόνο οι καλύτερες εξατμίσεις

  Η εταιρία Δρακάτος  και Σια ΕΕ, πρωτοπορεί στο τομέα της εξάτμισης σχεδόν 30 χρόνια και διαθέτει μόνο τα καλύτερα. Καταλύτες κεραμικοί και μεταλλικοί, φίλτρα μικροσωματιδίων, εξατμίσεις, κρεμαγιέρες και σπιράλ. Με ανταγωνιστικές τιμές και αυθημερόν παράδοση πανελλαδικά βασιζόμενη στις εξαιρετικές τιμές εκπληρώνει κάθε απαίτηση με εγγυημένο αποτέλεσμα. Περισσότερα
 • Προγραμματίζει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς

  Η επιχείρηση «Microchips Tuning» βρίσκεται στο χώρο της βελτίωσης από το 2003. Εχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας. Χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις αναβαθμίσεις.
  Τηλ. 2104838357
  Περισσότερα
 • Και χειροποίητες εξατμίσεις

  Η Maikon Horse Power αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τη σωστή επιλογή εξάτμισης-καταλύτη. Θα βρείτε προσφορές σε τελικό σιλανσιέ, BMC φίλτρα για πολλά μοντέλα αυτοκινήτων, καθώς και μπαρόμετρα.
  Maikon Horse Power-  210- 2323655 Περισσότερα
 • Η λύση στην εξάτμιση

  Η εταιρεία Karabelas Exhaust, από το 1978 δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξάτμισης  οχημάτων. Ασχολείται εκτός των άλλων με την παραγωγή και πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων εξατμίσεων, για επιβατικά αυτοκίνητα και ειδικές κατασκευές για οποιοδήποτε αυτοκινούμενο ή μη μηχάνημα.
  Καράμπελας Exhaust- 2105911848
  Περισσότερα