Κάνε το μοναδικό!

39568 Επισκέψεις στο άρθρο

Θες να οδηγείς στο δρόμο και να ξέρουν όλοι ότι είσαι εσύ; Δες τώρα πως μπορείς να αναμορφώσεις το αυτοκίνητό σου, γρήγορα και εύκολα!

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING
Body Kit

Τα πιο δημοφιλή μέρη ενός body kit που επιλέγουν να προσθέσουν οι περισσότεροι είναι οι αεροτομές και οι προφυλακτήρες. Οι aftermarket επιλογές είναι άφθονες στην αγορά και για όλα τα γούστα. Να τονίσουμε βέβαια πως τα συγκεκριμένα μέρη αλλάζουν όλη τη συμπεριφορά και το «πάτημα» του αυτοκινήτου στο δρόμο, αφού επηρεάζουν την αεροδυναμική του και τη διοχέτευση του αέρα. Για τους πιο extreme, στο εμπόριο θα βρείτε και ειδικά wide body kits με φουσκωμένα φτερά, πλαϊνούς μαρσπιέδες, καπό με εισαγωγείς αέρα κ.α.

Ζάντες και ελαστικά

Και σε αυτόν τον τομέα οι aftermarket επιλογές είναι απεριόριστες. Ζάντες ακτινωτές, αστέρι, χρωματιστές και πολλά ακόμα σχέδια, καθώς επίσης και με διαφορετικά υλικά κατασκευής (αλουμίνιο, carbon, νίκελ)… Η λίστα είναι ατελείωτη για αυτό πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου τη γνώμη του ειδικού, που έχει μάτι με τεράστια εμπειρία. Εξάλλου πολλοί έμποροι σου δίνουν πλέον τη δυνατότητα να δεις μέσω υπολογιστή μια ακριβή απεικόνιση του αυτοκινήτου σου με τις ζάντες που επέλεξες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα ελαστικά, όπου μπορείς να «παίξεις» με το ύψος του προφίλ, το φάρδος τους και τη γόμωσή τους. 

Φιμέ τζάμια για να γίνεις VIP!

Τοποθετείστε τις κατάλληλες μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας για πιο σπορ εμφάνιση αλλά και  προστασία από τον ήλιο. Επιλέγοντας τη κατάλληλη σκουρότητα με βάση τα επιτρεπτά στάδια, να είστε σίγουροι πως δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα οπτικό πρόβλημα καθώς οδηγείτε.

Νέο χρώμα με Car Wrapping!

Τέλος, σας προτείνουμε μία νέα τάση για την αλλαγή του χρώματος του αυτοκινήτου σας η μόνο κάποιων μερών. Οι ματ μεμβράνες θα σας δώσουν εκπληκτική εμφάνιση και θα απαλλαγείτε από τον φόβο μήπως μετανιώσετε για την επιλογή του χρώματος, αφού η αφαίρεση είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία χωρίς επιπτώσεις φθορές στο χρώμα του αυτοκινήτου.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ