Θες να γίνει «τούμπανο»;

    39586 Επισκέψεις στο άρθρο

    Body kits, ζάντολάστιχα, μεμβράνες και όλα τα parts, που θα κάνουν πολυπόθητο το αυτοκίνητο σου. Δες πώς θα τα διαλέξεις και τι πρέπει να προσέξεις!

    Αεροτομές, προφυλακτήρες και όλα τα 
    body kits για να κάνεις το όχημα σου πολυπόθητο

    Όταν μιλάμε για ολικό λίφτινγκ σε ένα αυτοκίνητο, εννοούμε συνήθως τα body kits. Τα πιο δημοφιλή μέρη που επιλέγουν να προσθέσουν οι περισσότεροι είναι φυσικά οι αεροτομές και οι προφυλακτήρες, ωστόσο  Υπάρχουν άπειροι διαφορετικοί συνδυασμοί για να διαλέξεις και πραγματικά να κάνεις το αυτοκίνητό σου να φαίνεται διαφορετικό.  Στο εμπόριο θα βρεις και ειδικά wide body kits με φουσκωμένα φτερά, πλαϊνούς μαρσπιέδες, καπό με εισαγωγείς αέρα κ.α. `Αλλωστε οι aftermarket επιλογές είναι άφθονες στην αγορά και για όλα τα γούστα.
    Θα πρέπει να ξέρεις βέβαια πως τα συγκεκριμένα μέρη αλλάζουν όλη τη συμπεριφορά και το «πάτημα» του αυτοκινήτου στο δρόμο, αφού επηρεάζουν την αεροδυναμική του και τη διοχέτευση του αέρα.

    Συμβουλεύσου κάποιον ειδικό για τα ζάντες και τα ελαστικά, θα δώσουν αίγλη στο αυτοκίνητο σου.

    Ζάντες ακτινωτές, αστέρι, χρωματιστές και πολλά ακόμα σχέδια, καθώς επίσης και με διαφορετικά υλικά κατασκευής (αλουμίνιο, carbon, νίκελ), όλα αυτά μπορείς να τα βρεις σε αφθονία στην aftermarket αγορά. Πριν όμως προβείς σε οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου τη γνώμη του ειδικού.

    Πριν τις αγοράσεις πρέπει να δεις μέσω υπολογιστή μια ακριβή απεικόνιση του αυτοκινήτου σου με τις ζάντες που επέλεξες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα ελαστικά, όπου μπορείς να «παίξεις» με το ύψος του προφίλ, το φάρδος τους και τη γόμωσή τους. Βέβαια σε κάθε περίπτωση όταν αντικαθιστούμε μέρη που αλλάζουν την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου μας, επιβάλλεται να συμβουλευόμαστε κάποιο τεχνικό που θα μας κατευθύνει σε πιθανές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσουμε σε άλλη μέρη(π.χ. τακάκια, φρένα) για την ασφάλειά μας.

    Γίνε «VIP» με φιμέ αντηλιακές μεμβράνες

    Αν θέλεις σπορ εμφάνιση και προστασία από τον ήλιο (ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι) τοποθέτησε τις κατάλληλες αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό  σου. Επιλέγοντας τη κατάλληλη σκουρότητα με βάση τα επιτρεπτά στάδια, να είστε σίγουροι πως δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα οπτικό πρόβλημα καθώς οδηγείτε.

    Μεμβράνες βινυλίου για να αλλάξεις χρώμα χωρίς βάψιμο

    Οι μεμβράνες βινυλίου θα δώσουν στο αυτοκίνητο σου εκπληκτική εμφάνιση και θα απαλλαγείς από τον φόβο μήπως μετανιώσεις για την επιλογή του χρώματος, αφού η αφαίρεση είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία χωρίς επιπτώσεις φθορές στο χρώμα του αυτοκινήτου.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
    ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ