PANDORA SMART PRO v3: Νέο αντικλεπτικό σύστημα για αυτοκίνητα
PANDORA SMART PRO v3: Νέο αντικλεπτικό σύστημα για αυτοκίνητα
  • PANDORA SMART PRO v3: Νέο αντικλεπτικό σύστημα για αυτοκίνητα
  • PANDORA SMART PRO v3: Νέο αντικλεπτικό σύστημα για αυτοκίνητα
  • PANDORA SMART PRO v3: Νέο αντικλεπτικό σύστημα για αυτοκίνητα

PANDORA SMART PRO v3: Νέο αντικλεπτικό σύστημα για αυτοκίνητα

7491 Επισκέψεις στο άρθρο

Το πρώτο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμών της Pandora στην κατηγορία του, που ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες και τα νέα χαρακτηριστικά απαραίτητα στα νεότερα μοντέλα αυτοκινήτων και στις αυξημένες ανάγκες - δυνατότητες που δημιουργούν οι σύγχρονες τεχνολογίες. Ευέλικτο, δέχεται πρόσθετες ασύρματες μονάδες, όπως ρελέ μπλοκαρίσματος, απομακρυσμένη εκκίνηση που επεκτείνουν σημαντικά την λειτουργικότητά του.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Με το νέο μοντέρνο 4G modem που διαθέτει υποστηρίζοντας σύνδεση 2G / 3G /4G, επεκτείνει την κάλυψη δικτύου για έλεγχο του συστήματος, σε πραγματικό χρόνο ακόμα και σε περιοχές με περιορισμένο σήμα, με ταυτόχρονη δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων συναγερμού.

Βέβαια, ο έλεγχος του συστήματος παραμένει στα χέρια σας ακόμα κι όταν η σύνδεση 4G/GPRS έχει διακοπεί, λόγω του νέου Bluetooth v5.0 που διαθέτει. Το μοναδικό αντικλεπτικό σύστημα στην κατηγορία του με Bluetooth v5.0 παρέχοντας ιδιαίτερα μεγάλη εμβέλεια, έως και 150m*.

Επιτρέπει την εύκολη, ασφαλή χωρίς καλώδια, ασύρματη και σταθερή σύνδεση με οποιαδήποτε πρόσθετη συσκευή όπως σειρήνα, ρελέ μπλοκαρίσματος, tags-αναγνωριστικά οδηγού, ειδική μονάδα για τον χώρο του κινητήρα, διευρύνοντας σημαντικά την λειτουργικότητά του.

Ο ενσωματωμένος δέκτης GPS, συνεργάζεται με όλα τα δορυφορικά δίκτυα, με 121 δορυφόρους όλων των συστημάτων όπως GPS USA / GLONASS Russia / Galileo Europe / BeiDou China / QZSS Japan. Επιτρέπει τον εντοπισμό του οχήματος σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη! Παράλληλα καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, χάρις τους εξελιγμένους αλγορίθμους, χωρίς να μειώνει την υψηλή ευαισθησία και τον ελάχιστο χρόνο απόκρισης. Έτσι εξασφαλίζεται ο αξιόπιστος έλεγχος του οχήματος ακόμα και υπό συνθήκες ασθενούς σήματος.

Συγχρονίζει αυτόματα την ημερομηνία και ώρα διασφαλίζοντας ότι όλα τα συμβάντα συναγερμού που αποθηκεύονται στο ιστορικό θα παρέχουν ακριβή στοιχεία. Υπάρχει λειτουργία καταγραφής πορείας του αυτοκινήτου κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε λεπτομερή αναφορά με οπτική αναπαράσταση σε χάρτη της διαδρομής που έχετε διανύσει καθώς και τα χιλιόμετρα, τον χρόνο ταξιδιού, την μέση και μέγιστη ταχύτητα του οχήματος.

Το νέο modem GSM με δύο διαφορικές κεραίες παρέχει πολύ σημαντική αύξηση κάλυψης και σταθερότητας επικοινωνίας ειδικά κατά την διάρκεια μετακίνησης του οχήματος, ακόμα και σε περιοχές με κακή ποιότητα σήματος. Ακόμα, σας επιτρέπει να εντοπίσετε το όχημά σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας.

Περιλαμβάνει anti-jammer – Ενεργή προστασία μέσω online υπηρεσίας που παρακολουθεί συνεχώς την σύνδεση GSM καθώς και τις συντεταγμένες της θέσης του οχήματός σας. Σε περίπτωση που η σύνδεση χαθεί/μπλοκαριστεί, ο ιδιοκτήτης ειδοποιείται αμέσως.

Το νέο Pandora Smart Pro v3 εξοπλισμένο με σειρήνα Pandora 331-BT και Bluetooth, επιτρέπει την τοποθέτησή της χωρίς πέρασμα καλωδίων στον χώρο της καμπίνας. Επιπλέον κρύβεται καλύτερα η σειρήνα, είναι αδιάβροχη και έχει δυνατότητα προσωποποίησης του ήχου ώστε να αναγνωρίζετε το όχημά σας και με ηχητικό τρόπο.

Τα δύο νέα αναγνωριστικά οδηγού – tag με Bluetooth έχουν εξαιρετικά λεπτή και μοντέρνα σχεδίαση που επιτρέπει την κρυφή χρήση τους. Το σύστημα δεν απενεργοποιεί το μπλοκάρισμα του κινητήρα αν δεν ανιχνεύσει το δικό του tag, αν δεν αναγνωρίσει δηλαδή τον οδηγό.

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΛΑΣΥΝ

    ΕΛΑΣΥΝ

    Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
     2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ