Rapid FR από την Filippidis Turbo Diesel

10280 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Filippidis Turbo Diesel προσφέρει το 'νεο μεγάλο gadget' της Dimsport, την συσκευή διαχείρισης ποτενσιόμετρου γκαζιού RAPID FR (η οποία συνδέεται στις μονάδες Rapid των κιτ Rapid TPM).

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING

Η Filippidis Turbo Diesel, η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με τον χώρο της βελτίωσης, είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της κορυφαίας στο είδος της ιταλικής εταιρείας DimSport. Το 'νεο μεγάλο gadget' της Dimsport  είναι η συσκευή διαχείρισης ποτενσιόμετρου γκαζιού RAPID FR (η οποία συνδέεται στις μονάδες Rapid των κιτ Rapid TPM).

Kοινοποίησε το »


Η νέα λύση της Dimsport  τοποθετείται και σε συμβατικά πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα οχήματα, όπως επίσης και σε bi-fuel, hybrid και ηλεκτρικά οχήματα, διευρύνοντας έτσι το εύρος των εφαρμογών της Dimsport Tuning Line.

Οι περιορισμένες διαστάσεις του Rapid FR's, η ποιότητα κατασκευής της Dimsport και η δυνατότητα συνδυασμού μίας ενιαίας μονάδας με καλωδίωση συγκεκριμένης εφαρμογής την καθιστούν εξαιρετικά ελκυστική για τον τελικό χρήστη αλλά και για τους επαγγελματίες του τομέα.

Πάνω από 2800 εφαρμογές είναι ήδη διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων του FCA group, Renault/Nissan, Mitsubishi/Suzuki/Toyota/Mazda, BMW/Mini, Mercedes/Smart, Gruppo PSA, Ford, VAG group (ακόμη και εφαρμογές με αισθητήρες SENT), hybrid/bi-fuel οχήματα και ηλεκτρικά οχήματα (Tesla, Smart, BMW, Nissan, Renault)
 
28 εξατομικευμένες λειτουργίες.
Με 4 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας οδήγησης, ώστε να ικανοποιήσουν τις διαθέσεις σας και +7 ειδικές λειτουργίες, ώστε να τις ενισχύσουν.   
 
Όλα σε 1
Μονό, διπλό και τριπλό αναλογικό, Pwm και Sent signals σε ένα μόνο hardware.
 
Προτεινόμενη Λιανική: 205,00 ευρώ + ΦΠΑ

FILIPPIDIS TURBO DIESEL
Καλέστε: 2310753688
Δείτε με 1 κλικ: www.turbodiesel.gr

 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ