Σημεία παροχής ενέργειας & ασφάλειας ! AVIN

1683 Επισκέψεις στο άρθρο

Εφαρμόζει πιστά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, με συνέπεια και σεβασμό προς τον καταναλωτή. Δίνει μεγάλη έμφαση στην οδική ασφάλεια. Προετοιμάζει το αύριο μετασχηματίζοντας παραδοσιακά πρατήρια σε σημεία παροχής ενέργειας για την αυτοκίνηση. Η AVIN!

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING
Φέτος, σε μια ιδιαίτερη για όλους, χρονιά, υποστήριξε με την συμμετοχή της το Best Car-Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς (τον θεσμό που στην 3η δεκαετία διοργάνωσης τουαναδεικνύει με την συμμετοχή χιλιάδων κατόχων αυτοκινήτου, τα καλύτερα & ασφαλέστερα αυτοκίνητα της χρονιάς)!

Μιλήσαμε με τον Κο Πέτρο Ζόραπα, Διευθυντή Εμπορίας της AVIN Oil & CYCLON τόσο
για τα νέα δεδομένα της αγοράς, όσο και για την συμμετοχή της AVIN στο Best Car ως Υποστηρικτής. Ας δούμε τα όσα ενδιαφέροντα, είπε.

Ε -Ποια είναι κατά την γνώμη σας τα νέα δεδομένα που θα μείνουν «προίκα» στην αγορά και για τα επόμενα χρόνια (π.χ. η περαιτέρω digital-o-ποίηση παροχής υπηρεσιών, οι clean & safety παροχή υπηρεσιών μέσω του δικτύου κοκ) και  ποια από αυτά δημιουργούν μια "ευκαιρία" ή ένα "στοίχημα" (που πρέπει να κερδηθεί)  για τις υπηρεσίες & τα προϊόντα της AVIN;
 
Α- Είναι χαρακτηριστικό ότι συντελείται μία μεταβολή σε πολλαπλά επίπεδα στην οικονομία και στην κοινωνία: επιβεβαιώνεται ότι η υγεία αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την κοινωνία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η στροφή προς εναλλακτικές μορφές ενέργειας καθορίζουν τη μετάβαση προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Είναι καθοριστικής σημασίας για τις εταιρείες να μπορούν να ακούν συνειδητά τους καταναλωτές και να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα που απαιτεί η αγορά κάθε φορά.

Στους τελευταίους 10 μήνες ήρθαμε αντιμέτωποι με δεδομένα που κανείς δεν είχε προβλέψει. Αυτό που πετύχαμε ήταν η άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα που αντιμετωπίζαμε σε καθημερινή βάση. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να επενδύουμε τόσο στην καινοτομία και όσο και στη βιώσιμη ανάπτυξη.
 
Ε -Μπαίνουμε, πλέον δυνατότερα, στην εποχή της ηλεκτροκίνησης & των εναλλακτικών καυσίμων. Πως στοχεύετε να καλύψετε τις νέο-αναδυόμενες ανάγκες κοινού (κατόχων) και επαγγελματιών αυτοκινητιστών;
 

Α- Πράγματι πλέον σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα βλέπουμε την αυξανόμενη διείσδυση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και εναλλακτικών καυσίμων στην σχετική αγορά. Για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να συμβαδίσουν οι ταξινομήσεις των οχημάτων αυτών με τις απαιτούμενες υποδομές ενεργειακής τροφοδοσίας.

H AVIN ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον κλάδο της ήδη διαθέτει 4 ταχυφορτιστές στο δίκτυό της και πολύ σύντομα θα καλύψει όλους τους αυτοκινητοδρόμους/ΣΕΑ που έχει παρουσία. Π

Προτεραιότητα βέβαια αποτελεί η εκμετάλλευση του υφιστάμενου δικτύου πρατηρίων που σιγά-σιγά θα μετασχηματιστούν από τα παραδοσιακά πρατήρια σε σημεία παροχής ενέργειας για την αυτοκίνηση. Μένει να δούμε το πόσο γρήγορα αυτός ο μετασχηματισμός θα συντελεστεί.
 

Ε -Mε βάση τα πιο πάνω, ποιοι είναι οι στόχοι (και το σχέδιο δράσης) σας για τη νέα χρονιά;
 

Α-Η AVIN σκοπεύει να επενδύσει στο μέλλον με περισσότερους ηλεκτροφορτιστές, με πλάνο άμεσης εγκατάστασης σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον τα 2 πρώτα CNG πρατήρια θα ολοκληρωθούν εντός της χρονιάς. Πέρα όμως από αυτά μελετούμε και άλλες εφαρμογές που σχετίζονται με την  παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και e-mobility στους πελάτες μας.
 
 
Ε -Ως εταιρεία ανήκετε στους υποστηρικτές του ετήσιου θεσμού ανάδειξης των καλύτερων & ασφαλέστερων αυτοκινήτων (Best Car του Auto Τρίτη). Έχει να κάνει με τις εταιρικές δεσμεύσεις κοινωνικής υπευθυνότητας σας, με την συμβολή σας στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας (μέσω της απόκτησης ενός νέου τεχνολογικά προηγμένου και ασφαλέστερου  αυτοκινήτου), με την απόκτηση ενός ακόμη επαγγελματικού πλεονεκτήματος;
 
Α AVIN από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην οδική ασφάλεια έχοντας θεσπίσει σχετικές εταιρικές πολιτικές και εφαρμόζοντας προγράμματα εκπαίδευσης στους ανθρώπους μας. Στόχος μας είναι να το διευρύνουμε ακόμα περισσότερο και να συνεισφέρουμε στην κοινωνία για την εμπέδωση της οδικής ασφάλειας που τελικά σώζει ανθρώπινες ζωές.