Gadget και αξεσουάρ που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και όμορφη!

    48169 Επισκέψεις στο άρθρο

    Φορτιστής αυτοκινήτου για να μην ξεμείνεις ποτέ!

    Αναμφισβήτητα, οι περισσότεροι στο αυτοκίνητό τους, κυρίως σε πόλεις που δεν γνωρίζουν καλά ή σε μεγάλα ταξίδια, χρησιμοποιούν το GPS. Η χρήση του καταναλώνει μεγάλη ποσότητα μπαταρίας, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ξεμένουμε. Η καλύτερη λύση είναι ένας φορτιστής αυτοκινήτου, που δεν κοστίζει ακριβά και τοποθετείται εύκολα στον αναπτήρα που διαθέτει το αυτοκίνητο. Αν διαθέτετε ένα από τα νέα μοντέλα της αγοράς, τότε δεν θα χρειαστεί να αφαιρέστε τον αναπτήρα, καθώς υπάρχουν ειδικές υποδοχές.

    Ακούς τη μουσική που θέλεις και μιλάς στο κινητό με ασφάλεια

    Το transmitter carg7 με Bluetooth, είναι ένα gadget που θα σας βοηθήσει να έχετε ασφαλή απολαυστική και ξεκούραστη οδήγηση ακούγοντας τα τραγούδια σας με την ένταση που δίνει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας, και αν δεχθείτε κάποια κλήση στο κινητό η μουσική σταματάει αυτόματα και μπορείτε να απαντήσετε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, αφού υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης για αυτόματη απάντηση εντός κάποιων δευτερολέπτων.

    Βάση κινητού για να μην αποσπάται η προσοχή σου

    Με μία απλή βάση κινητού, τοποθετείτε το τηλέφωνό σας σε τέτοιο σημείο που θα μπορείτε να το βλέπετε εύκολα. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να αποσπάται η προσοχή σου την ώρα που οδηγάς. Υπάρχουν δύο είδη. Οι μαγνητικές και εκείνες με βεντούζες.

    GPS για να βρίσκεις άνετα το μέρος που ζητάς

    Εάν δεν θέλετε να χάνεστε ή να χρησιμοποιείτε το κινητό σας που καταναλώνει πολλή μπαταρία και έχει μικρή οθόνη, το GPS είναι μία πολύ καλή επιλογή. Είναι απαραίτητο, οικονομικό και αξιόπιστο. Με αυτό τον τρόπο θα βρίσκετε πάντα εύκολα τον προορισμό σας και φυσικά με φωνητικές εντολές. Θέλεις το hi-tech; Παραδείγματος χάρη σαν το νέο MLS Talk&Drive. Απλά του μιλάς και του λες που θέλεις να πας. Αυτό σου ανοίγει τη συντομότερη διαδρομή, μακριά από την κίνηση, μακριά από περιστατικά που μπορεί να έγιναν εκείνη την ώρα σε κάποιο δρόμο της Αθήνας. Και όλα αυτά σε 5.0 ίντσες. Εχει τη δυνατότητα να σε ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση στους δρόμους και φυσικά σε παρακάμπτει στις πιο σύντομες διαδρομές για τον προορισμό σου. Εγινε μια πορεία, ένα ατύχημα, υπάρχει κάποιο έργο, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ θα ακολουθήσεις τους ανοιχτούς δρόμους!

    Ειδικός αντάπτορας ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου

    Ο Automatic αντάπτορας αυτοκινήτου συνδέεται με το αυτοκίνητο και ενημερώνει τον οδηγό για την ταχύτητα, το επίπεδο καυσίμου και οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρει για την οδήγηση μια δεδομένη στιγμή. Εξαιρετική λύση για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου, κυρίως αν αυτό δεν έχει όλα τα συστήματα που διαθέτει ένα νέο μοντέλο.

    Το Fobo Tire Plus για να ξέρεις τι γίνεται στα ελαστικά σου

    Θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των ελαστικών σου, βλέποντας την πίεσή τους, αλλά και αν υπήρξε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα; Αν δεν έχεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο με όλες τις νέες τεχνολογίες, τότε με το Fobo Tire Plus θα κερδίσεις σε κόπο και ασφάλεια!

    Κάμερα

    Μία κάμερα μπορεί να προστατεύσει τους οδηγούς από πιθανό ατύχημα καθώς μπορούν να βλέπουν καλύτερα και στα πιο δύσκολα σημεία. Θέλεις να παρκάρεις σε κάποιο στενό μέρος επειδή δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού και φοβάσαι μη «φας» κάποιο ήδη σταθμευμένο όχημα; Τότε δεν μπορείς να κάνει καλύτερη αγορά!

    Δίχτυ Ελαστικό-Διαχωριστικό Οργάνωσης Πορτμπαγκάζ

    Αυτό το διαχωριστικό δίχτυ σας βοηθά να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε πράγματα στο πορτμπαγκάζ σας. Είναι ελαστικό και διαθέτει 4 σημεία στήριξης με δυνατότητα εγκατάστασης με κλιπς. Είναι ισχυρό για να προστατεύετε τα πράγματά σας. Το σχήμα του είναι τραπεζοειδές και διαθέτει 4 πλαστικά αυτοκλειδώμενα γατζάκια.

    Εσωτερικός βοηθητικός καθρέπτης αυτοκινήτου πίσω καθίσματος Diono EasyView Plus TV

    Ο πρώτος καθρέφτης για το πίσω κάθισμα, που περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, πάνω σε μια μπάλα και με υποδοχή για να τον τοποθετήσετε στην τέλεια γωνία για να βλέπετε το μωρό σας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τον μπροστινό καθρέφτη του αυτοκινήτου σας. Προσαρμόζεται, με ασφάλεια, στη μέση οποιουδήποτε προσκέφαλου. Ο καθρέφτης Easy View δεν εμποδίζει την ορατότητα σας προς τα πίσω και δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί απευθείας από πάνω από το μωρό. Το κυρτό σχήμα του προσφέρει τη μεγαλύτερη αντανάκλαση από όποιον άλλον καθρέπτη.

    Ψυγείο Αυτοκινήτου Φορητό 12 volt - Χωρητικότητα 7,5 L

    Φορητό ψυγείο που θα σας προσφέρει ανέσεις τόσο στο ταξίδι σας όσο και στο camping, τις εκδρομές, το τροχόσπιτο κ.λ.π. Η χωρητικότητά των 7,50 λίτρων το καθιστά ιδανικό για φορητό ψυγείο αυτοκινήτου. Διπλής χρήσης ψυγείο αυτοκινήτου - σκάφους για το καλοκαίρι, θερμοθάλαμος για τον χειμώνα! Συνδέεται απ ευθείας στον αναπτήρα του αυτοκινήτου (εμπεριέχεται καλώδιο). Ακόμα και εάν δεν είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα είναι ένας ισοθερμικός θάλαμος που θα κρατήσει το περιεχόμενό του κρύο ή ζεστό για πολλές ώρες !
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
    ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΖΑΝΤΕΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

    • ΕΛΑΣΥΝ

      ΕΛΑΣΥΝ

      Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
       2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

      ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

      Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
       2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • PAN-CAR

      PAN-CAR

      H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

       2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

      ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

      Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

       2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

      ΝΙΦΟΥΔΗΣ

      Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
       210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • CADENCE HELLAS

      CADENCE HELLAS

      Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
       2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

    • Ζαμπάτης

      Ζαμπάτης

      Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
       2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • V - KOOL ATHENS

      V - KOOL ATHENS

      Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
       2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ