Τα αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι οι πιο εύκολοι στόχοι για τους κλέφτες, αλλά ωστόσο κλέβονται. Εάν θέλεις να το αποτρέψεις, θα πρέπει να επενδύσεις σε κάποια ειδικά αντικλεπτικά συστήματα.

Τα αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι οι πιο εύκολοι στόχοι για τους κλέφτες, αλλά ωστόσο κλέβονται. Εάν θέλεις να το αποτρέψεις, θα πρέπει να επενδύσεις σε κάποια ειδικά αντικλεπτικά συστήματα.

Αντικλεπτικά συστήματα αυτοκινήτου & θωράκισέ το από τους κλέφτες!
  • Τα αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι οι πιο εύκολοι στόχοι για τους κλέφτες, αλλά ωστόσο κλέβονται. Εάν θέλεις να το αποτρέψεις, θα πρέπει να επενδύσεις σε κάποια ειδικά αντικλεπτικά συστήματα.
  • Αντικλεπτικά συστήματα αυτοκινήτου & θωράκισέ το από τους κλέφτες!

Αντικλεπτικά συστήματα αυτοκινήτου & θωράκισέ το από τους κλέφτες!

19606 Επισκέψεις στο άρθρο

Θες να παρκάρεις και να κοιμάσαι το βράδυ ήσυχος; Δες πως μπορούν να σε βοηθήσουν τα αντικλεπτικά συστήματα που υπάρχουν στην αγορά και βρες αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

-τα αντικλεπτικά τιμονιού διαθέτουν κλειδαριά και έχουν μικρό μέγεθος
-με το GPS tracking θα βρεις ξανά το αυτοκίνητό σου, όπου και αν βρίσκεται
-επιλέγεις με βάση τις πραγματικές σου ανάγκες & το budget σου

Eσύ ποιο αντικλεπτικό σύστημα χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητό σου;
 

Οι κλοπές αυτοκινήτων αυξάνονται κατακόρυφα στη χώρα μας. Τα περιστατικά έχουν διπλασιασθεί τα τελευταία χρόνια και η τάση εκτιμάται πως θα συνεχίσει να είναι ανοδική. Μάλιστα, τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα παρουσιάζουν την πλειοψηφία των περιστατικών. Από στατιστικά στοιχεία σχετικά με περιστατικά κλοπών προκύπτει ότι για κάθε 1000 κατοίκους Αττικής και Θεσσαλονίκης αναλογούν 4 κλοπές/διαρρήξεις αυτοκινήτων!

Στόχος των κλεφτών είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα, με στόχο να τα πουλήσουν στην μαύρη αγορά ολόκληρα ή «κόβοντας» τα σε ανταλλακτικά. Φυσικά όσο περνούν τα χρόνια και η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι και οι κλέφτες αυτοκινήτων γίνονται όλο και πιο έξυπνοι. Την ίδια πορεία ακολουθούν ευτυχώς και τα μέσα αποτροπής. Ας δούμε μερικά από τα πιο χρήσιμα, που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εξελιχθεί αρκετά, ώστε να μπορούν να αποτρέψουν τουλάχιστον την πλειοψηφία των κλεφτών. Υπάρχει μία ευρεία γκάμα αντικλεπτικών που περιλαμβάνει από μπάρες τιμονιού-πεντάλ και κλειδαριές ρόδας και ρεζέρβας, μέχρι συστήματα GPS tracking. Ας ρίξουμε μία πιο εκτενή ματιά:
  • Κλειδαριές κοτσαδόρου, αποτρέπουν την κίνηση του μοχλού και έτσι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίησή του για σύζευξη.  
     
  • Διπλό όφελος έχουν τα αντικλεπτικά μπαστούνια, καθώς από τη μία εμποδίζουν το τιμόνι να στρίψει και από την άλλη, όντας ορατά από έξω, είναι πολύ πιθανό να αποθαρρύνουν την κλοπή.
     
  • Μία εύχρηστη και προηγμένη λύση αποτελούν τα αντικλεπτικά τιμονιού νέας γενιάς, τα οποία διαθέτουν από κλειδαριά ασφαλείας, μέχρι αυτο-συστήματα κλειδώματος, ενώ έχουν ως μεγάλο πλεονέκτημα το μέγεθός τους, αφού είναι μικρά και αποθηκεύονται εύκολα.
     
  • Αντικλεπτικά ρόδας είναι συνήθως ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται στον εκάστοτε τροχό, ενώ μπορούν να εμποδίσουν όχι μόνο τη μετακίνηση του αυτοκινήτου, αλλά και την πρόσβαση ενός πιθανού κλέπτη, στα μπουλόνια.
Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

  • ΕΛΑΣΥΝ

    ΕΛΑΣΥΝ

    Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
     2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ