Κρατήστε μακρυά τους επίδοξους κλέφτες

Θωράκιση από την κλοπή

8258 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι «επαγγελματίες» κλέφτες είτε έχουν σκοπό να παραβιάσουν είτε να κλέψουν ολόκληρο το αυτοκίνητό σας, είναι συνήθως εφοδιασμένοι με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά «εργαλεία».

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Αντίστοιχα εξελιγμένα όμως είναι και τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία και μπορούν να αποτρέψουν τουλάχιστον την πλειοψηφία από αυτούς, αν τα χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας.
Σήμερα υπάρχει άλλωστε μία ευρεία γκάμα αντικλεπτικών που περιλαμβάνει από μπάρες τιμονιού-πεντάλ και κλειδαριές ρόδας και ρεζέρβας, μέχρι συστήματα GPS tracking.

Ψάχνεις να βρεις φίλτρα;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 
  • Οι κλειδαριές κοτσαδόρου, αποτρέπουν την κίνηση του μοχλού και έτσι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίησή του για σύζευξη.
 
  • Διπλό όφελος έχουν τα αντικλεπτικά μπαστούνια, καθώς από τη μία εμποδίζουν το τιμόνι να στρίψει και από την άλλη, όντας ορατά από έξω, είναι πολύ πιθανό να αποθαρρύνουν την κλοπή.
 
  • Μία εύχρηστη και προηγμένη λύση αποτελούν τα αντικλεπτικά τιμονιού νέας γενιάς, τα οποία διαθέτουν από κλειδαριά ασφαλείας, μέχρι αυτο-συστήματα κλειδώματος, ενώ έχουν ως μεγάλο πλεονέκτημα το μέγεθός τους, αφού είναι μικρά και αποθηκεύονται εύκολα.
 
 
  • Τα αντικλεπτικά ρόδας είναι συνήθως ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται στον εκάστοτε τροχό, ενώ μπορούν να εμποδίσουν όχι μόνο τη μετακίνηση του αυτοκινήτου, αλλά και την πρόσβαση ενός πιθανού κλέπτη, στα μπουλόνια.
 
  • Το immobilizer είναι η τεχνολογία που επιτρέπει, ανάλογα την περίπτωση, την παροχή ρεύματος ή και καυσίμου στον κινητήρα, μόνο με τη χρήση του ειδικού κλειδιού της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η νέα γενιά μάλιστα, μπορεί να παραβιαστεί μόνο από πολύ… επαγγελματίες κλέφτες, που έχουν και το ανάλογο λογισμικό.
 
 
  • Μία εξελιγμένη κατηγορία συναγερμών είναι και αυτή που περιλαμβάνει συστήματα τηλεειδοποίησης. Στο τηλεχειριστήριο όπλισης-αφόπλισης δηλαδή προστίθεται μια οθόνη ενδείξεων που σας ενημερώνει για μια σειρά ζητημάτων στο αυτοκίνητο.
 
  • Στις νέες τεχνολογίες συναγερμών θα πρέπει να σημειωθεί και το GPS Tracking. Πρόκειται για σύστημα που δείχνει την ακριβή θέση του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή, ενώ κάποια εξ αυτών, δίνουν και τη δυνατότητα, να σβήσει ο ιδιοκτήτης τον κινητήρα, όπου κι αν βρίσκεται το αυτοκίνητο.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΛΑΣΥΝ

    ΕΛΑΣΥΝ

    Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
     2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ