Το ασφαλέστερο κάθισμα για το μωρό σου!

Διαβάστηκε από 1959 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/10/2017

Δες τώρα γιατί τα παιδικά καθίσματα ISOFIX είναι τα ασφαλέστερα για το παιδί σου αλλά και πανεύκολα στη χρήση!

 
Αποφεύγεται περίπου το 1/5 των σοβαρών τραυματισμών!

Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, τα καθίσματα ISOfix μειώνουν ως και 22% τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών από ατύχημα στα παιδιά. Έχει αποδειχθεί πως, σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, περιορίζουν την κίνηση του κεφαλιού, προστατεύοντας το παιδί από τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη ενώ αν η σύγκρουση είναι πλάγια, οι πιθανότητες να μετατοπιστεί το κάθισμα είναι σχεδόν μηδενικές.

Προφυλάσσει από κραδασμούς και απότομες αλλαγές πορείας!

Η απόλυτη σταθερότητα που προσφέρει ένα κάθισμα ISOFIX προστατεύει και κρατάει «στη θέση του» το παιδί ακόμα και όταν το αυτοκίνητο περνάει από λακκούβες και εξογκώματα που προκαλούν μεγάλους κραδασμούς, πραγματοποιεί απότομες αλλαγές πορείας για την αποφυγή κάποιου εμποδίου ή φρενάρει απότομα.

Τοποθετείται σωστά σε ελάχιστο χρόνο!

Η τεχνολογία ISOfix,  παρέχεται σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα, περιλαμβάνει 2 υποδοχές στις οποίες «κουμπώνει» το αντίστοιχο παιδικό κάθισμα. Είναι κυριολεκτικά αδύνατον να τοποθετηθεί με λάθος τρόπο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος! Η μέθοδος είναι πανεύκολη και δε χρειάζεται καν εξοικείωση αφού είναι έτοιμο μέσα σε δευτερόλεπτα από την πρώτη κιόλας φορά.

Έλεγξε πρώτα αν «μπαίνει» στο αυτοκίνητο σου!

Με ένα σύντομο έλεγχο μέσω Internet ή και επικοινωνώντας με την αντιπροσωπεία από όπου αγόρασες το αυτοκίνητό σου, μπορείς να διαπιστώσεις αν αυτό υποστηρίζει την τεχνολογία ISOfix.

Το επόμενο και τελικό βήμα είναι η άμεση αγορά και τοποθέτησή  ενός πιστοποιημένου καθίσματος ISOfix ώστε να απολαύσει το μωρό σου τα τεράστια πλεονεκτήματά του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • Ασφαλή και άνετα παιδικά καθίσματα!

    Tο ηλεκτρονικό κατάστημα oneira.gr προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και το ύψος του μωρού σας. Πρόκειται για ένα πολύ βασικό είδος που εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση στο αυτοκίνητο. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σας.  2310459650 Περισσότερα