Ακόμα ακούς μουσική με CD;

24283 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/1/2020

Βάλε μία θύρα USB, όσο παλιό και να είναι το αυτοκίνητο σου και άκου χιλιάδες τραγούδια.

 
Τέρμα το CD

 Συνδέοντας ένα πολύ μικρό gadget σε χρόνο 0, μετατρέπεις το cd player σου ή ακόμα και το κασετόφωνο σε mp3 player. Τέρμα οι κουραστικές κασέτες και τα ογκώδη CD.

 Ψάχνεις να βρεις συστήματα ήχου - multimedia;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 

 
Συνδέεται εύκολα στον αναπτήρα του αυτοκινήτου
 
Δεν χρειάζονται περίπλοκες διαδικασίες ούτε καμία εξοικείωση με τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Η μέθοδος είναι απλή και γρήγορη: το «κουμπώνεις» στην υποδοχή του αναπτήρα, βρίσκεις σε ποια συχνότητα επικοινωνεί με το  ράδιο (μόνο την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις) και είσαι έτοιμος!
 
Ασύρματη σύνδεση χωρίς να μπλέκεις με καλώδια
 
Το εγκαθιστάς και ξεχνάς ότι υπάρχει! Η σύνδεση είναι ασύρματη οπότε δε περιορίζονται οι κινήσεις σου, κάτι που θα επηρέαζε και την οδηγική σου ασφάλεια,  αλλά ούτε χαλάει η «εικόνα» του ταμπλό από καλώδια που κρέμονται.
 
Και για όλα θα δώσεις μόνο 5 ευρώ
 
Δίνοντας μόνο 5 ευρώ αποκτάς την ίδια στιγμή τη δυνατότητα να μεταφέρεις όλη σου τη μουσική συλλογή από τον υπολογιστή ή το κινητό στο αυτοκίνητό σου εύκολα και γρήγορα, γλυτώνοντας τα πολύ περισσότερα χρήματα που θα χρειαζόσουν για να έχεις την ίδια ακριβώς δυνατότητα αλλάζοντας την «πηγή» του ηχοσυστήματος.
 
ΤΙP: Αντιγράφοντας όλα σου τα mp3 σε ένα «στικάκι» USB και αφήνοντας  το πάνω στο gadget μπορείς να καταργήσεις το μεταξύ τους «σύνδεσε – ξεσύνδεσε» και να έχεις πάντα έτοιμη την αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής με το πάτημα ενός κουμπιού.
 

 
  • Yiorgis Alexakis

    Αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει, μην το διαφημίζετε. Καθώς οδηγείς, η συχνότητα που εκπέμπει στο ραδιόφωνο "καπελώνεται" από το σήμα κάποιου κοντινού σταθμού στα FM και δεν ακούγεται το σήμα εκπομπής του αξεσουάρ.