1 κλίκ για 38% έκπτωση στο Service Mercedes!

8986 Επισκέψεις στο άρθρο

Αρκεί 1 κίνηση για να ελέγξεις απλά και εύκολα από το smart phone ή τον υπολογιστή σου αν η έκπτωση αφορά τη Mercedes σου, με τον αριθμό πλαισίου του «αστεριού» σου. Μετά θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για τον κόσμο του Mercedes-Benz Service Select με εξαιρετικά οφέλη!

Η Mercedes-Benz είναι γνωστή σε όλους για τον premium χαρακτήρα των αυτοκινήτων που σχεδιάζει και παράγει. Ωστόσο, διαθέτει και καινοτόμες premium υπηρεσίες after sales, μέσα στο κλίμα της νέας ψηφιακής εποχής που έχουν σκοπό να διευκολύνουν την ζωή των κατόχων που διαθέτουν ένα «αστέρι» στο γκαράζ τους.

Ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα προγραμμάτων συντήρησης συναντούμε και το Service Select, που προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τον ιδιοκτήτη Mercedes που έχει ήδη κλείσει τα έξι της χρόνια! Πρώτον 38% έκπτωση στα ανταλλακτικά και δεύτερον την ασφάλεια ότι η Mercedes-Benz σας θα παραμένει 100% γνήσια διατηρώντας στον μέγιστο βαθμό ασφάλεια, απόδοση και αξία. Πώς όμως μπορείτε να μάθετε αν το «αστέρι» και η τσέπη σας δικαιούνται αυτή την έξτρα «φροντίδα» με μία μόνο κίνηση;


Τι είναι το Mercedes-Benz Service Select;

Το πρόγραµµα «ServiceSelect» έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελεί µία εναλλακτική, εγγυημένη και οικονομική λύση για επιλεγμένα μοντέλα Mercedes-Benz που έχουν περάσει τα 6 έτη κυκλοφορίας. Μάλιστα ο κατάλογος της γερμανικής premium μάρκας περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή παλαιότερα μοντέλα κι εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες κατασκευαστικές σειρές. Στην πράξη, το πρόγραμμα συντήρησης προσφέρει έκπτωση 38% σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά, υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται στις προγραμματισμένες συντηρήσεις Mercedes-Benz, σε πακέτα επισκευής φρένων, αντικατάστασης μπαταρίας μίζας και μάκτρων υαλοκαθαριστήρων. Μάλιστα, η Mercedes-Benz προσφέρει τρεις premium προτάσεις σε γνήσια ανταλλακτικά για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών, μία εκ των οποίων τα γνήσια ανταλλακτικά StarParts για μοντέλα άνω των 6 ετών που αποτελούν την πλέον συμφέρουσα λύση γνήσιου ανταλλακτικού.

Δες με 1 κίνηση online πως αξιοποιείς το ServiceSelect

Πιο εύκολα από ποτέ είναι η απάντηση, αφού η Mercedes-Benz καινοτομεί και διαθέτει το ψηφιακό εργαλείο VIN Checker (εργαλείο ελέγχου αριθμού πλαισίου) που δίνει τη δυνατότητα άμεσου ελέγχου διαθεσιμότητας του προγράμματος για το αυτοκίνητό σας μέσα από την οθόνη του smartphone, του υπολογιστή ή του tablet σας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του επίσημου website της Mercedes-Benz, να γράψετε τον αριθμό πλαισίου του οχήματός σας στο αντίστοιχο πεδίο και, εφόσον το «αστέρι» σας περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, μένουν μόνο δύο απλά βήματα για να επωφεληθείτε της προσφοράς. Δεν ξέρετε που να βρείτε τον αριθμό πλαισίου; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχει επιλογή που σας δίνει αναλυτικές οδηγίες για το που μπορείτε να τον βρείτε ώστε να προχωρήσετε τη διαδικασία.

 

Κάρτα «Service Select» στο κινητό σου

Αφού επιβεβαιώσετε ότι η Mercedes-Benz σας ανήκει στους δικαιούχους του προγράμματος, κάνετε έναν λογαριασμό «Mercedes me», αν δεν έχετε ήδη, με τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Έπειτα, παράλληλα με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα από την πλατφόρμα επιλέγετε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και κατόπιν εκδίδεται ένα μοναδικό ψηφιακό πιστοποιητικό ή αλλιώς κάρτα ServiceSelect που βεβαιώνει την έκπτωση, την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε στο smartphone σας ή να την εκτυπώσετε ώστε να την χρησιμοποιήσετε στο επόμενο service. Σημειώστε πως, η εγγραφή σας είναι διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή στο πεδίο «Service Select» κάνοντας login στον «Mercedes me» λογαριασμό, ενώ η κάρτα ServiceSelect δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια.

Κάπως έτσι, με 100% ποιότητα Mercedes-Benz είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραµείνει 100% γνήσια Mercedes-Benz σε όλα τα επίπεδα και ότι θα διατηρηθεί η αξία της ψηλά, καθώς θα ανατεθεί στα χέρια έµπειρου και άρτια καταρτισµένου προσωπικού του Εξουσιοδοτηµένου Δικτύου. Επιπρόσθετα, µε μέγιστη χρέωση εργατοώρας τα 45 ευρώ, ξέρετε πως θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της Mercedes-Benz στην καλύτερη δυνατή τιμή, κάνοντας το service του «αστεριού» σας πιο οικονομικό από ποτέ.

Το μόνο που μένει είναι να μπείτε και να ελέγξετε αν είστε κι εσείς ένας από τους τυχερούς κατόχους.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES