100% οικονομία, ασφάλεια, άνεση!

20591 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα με την σφραγίδα VW, εξασφαλίζουν απόλυτη συμβατότητα, υπόσχονται μεγαλύτερη ασφάλεια, εγγυώνται πιο αποδοτική και value for money χρήση!

Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης γνήσιων  ανταλλακτικών VW είναι πως και αυτά, ως μέρη (parts), εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου σας. Έτσι,  διαμορφώνονται, ταιριάζουν και αποδίδουν ή αντέχουν με βάση τις ιδιαίτερες προδιαγραφές κάθε μοντέλου.

Σε όλο το εύρος των γνήσιων ανταλλακτικών, η ποιότητα και η λειτουργικότητα τους ελέγχονται από αυστηρά τεστ, ώστε να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις προδιαγραφών και όχι τις ελάχιστες. Γι αυτό το λόγο έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (κάτι που γλιτώνει αρκετά λεφτά στον κάτοχο, επί μακρόν) εξασφαλίζοντας οικονομία στη συντήρηση. Επίσης, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια (αποδεδειγμένη σε σκληρά tests). Tέλος συνιστώνται ανεπιφύλακτα καθώς πέρα από την συμβατότητα και την άριστη λειτουργία τους διατηρούν ψηλά την μεταπωλητική  αξία του αυτοκινήτου (του κατόχου VW) ενώ κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου πιο άνετη και ευχάριστη.

Σημειώστε πως, όλες οι εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης ανταλλακτικών (στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών VW) διεξάγονται σύμφωνα με τα εγκεκριμένα πρότυπα του κατασκευαστή, με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων και ασφαλών διαδικασιών, από καταρτισμένο και διαρκώς υπό εκπαίδευση, τμήμα τεχνικών.  

Τα παραπάνω εξασφαλίζουν στον κάτοχο VW μοντέλου:
  • Βέλτιστη αποκατάσταση, σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή
  • Διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκινήτου
  • Διατήρηση των εγγυήσεων
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ανταλλακτικού
Οικονομικά ανταλλακτικά για κέρδος έως και 40%
Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της VW διαθέτει δύο σειρές οικονομικών ανταλλακτικών για οχήματα μεγαλύτερης ηλικίας. 

Τα ανταλλακτικά Volkswagen Economy, αποτελούν μια ιδανική επιλογή για το Volkswagen  που έχει "ηλικία" άνω των πέντε ετών, καθώς έχουν αναπτυχθεί ειδικά για αυτοκίνητα που έχουν ηλικία και χιλιόμετρα πέντε ετών. Είναι αναλώσιμα ανταλλακτικά πιστοποιημένης ποιότητας και προσφέρονται με όφελος έως 30%.

Τα ανταλλακτικά ανταλλαγής, μια τεχνικά εφάμιλλη και οικονομική εναλλακτική λύση ως προς τα γνήσια ανταλλακτικά. Εσείς επιστρέφετε ένα γνήσιο ανταλλακτικό και οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Volkswagen  θα ελέγξουν τον βαθμό στον οποίο αυτό μπορεί να υποστεί επεξεργασία. Κατόπιν βιομηχανικής επεξεργασίας, έχετε στη διάθεση σας, ένα προϊόν γνήσιας ποιότητας, σε τιμή που είναι κατά μέσο όρο 40% πιο χαμηλή (ενώ παράλληλα συμβάλει και συμβάλεται στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς για την ανάπτυξή του δεν δαπανώνται επιπλέον φυσικοί πόροι).

Τεράστια γκάμα ανταλλακτικών, σημαίνει και αμεσότητα στο Service
Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών της VW διαθέτει τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, σε καινούρια, ανταλλαγής και economy για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου σας. Έτσι αν είστε κάτοχος VW είστε σίγουροι πως θα βρείτε ότι χρειάζεστε και αυτό θα έχει ιδανική εφαρμογή 100% στο VW σας. 

Επίσης, διαθέτει:
- ανταλλακτικά αμαξώματος (φανοποιίας, βαφής),
- ανταλλακτικά καλής ορατότητας (από κρύσταλλα ως λάμπες)
- ανταλλακτικά του συστήματος διεύθυνσης & πέδησης
τα οποία εγγυώνται πως θα
   ακινητοποιήσουν νωρίτερα από κάθε άλλο, το VW σας σε περίπτωση ανάγκης, ενώ
   παράλληλα θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη άνεση και αποτελεσματικότητα στο δρόμο.
- ανταλλακτικά του συστήματος τροφοδοσίας και μετάδοσης τα οποία μαζί με τα γνήσια
   λιπαντικά και υγρά εξασφαλίζουν την βέλτιστη λειτουργία του κινητήρα σας, για
   περισσότερη οικονομία, καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη μακροζωία.
- ανταλλακτικά του ηλεκτρικού κυκλώματος (κατάλληλα ακόμη και για τα προηγμένα και
  πιο απαιτητικά, ενεργειακά, σύγχρονα μοντέλα VW).

Τώρα που ο υδράργυρος άρχισε να «χτυπά κόκκινο», η κατάλληλη συντήρηση και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού στο VW σας, θα σας εξασφαλίσει ένα υγιεινό περιβάλλον. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της δημοφιλούς μάρκας, παρέχεται η δυνατότητα να  πραγματοποιήσετε πλήρη έλεγχο και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού σας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES