4 Nέες υπηρεσίες After Sales από τη Volkswagen!

3077 Επισκέψεις στο άρθρο

H Kosmocar-Volkswagen παρουσίασε ένα σύνολο νέων, καινοτόμων υπηρεσιών After Sales που στόχο έχουν να προσφέρουν απόλυτη ικανοποίηση και ευκολία στους κατόχους μοντέλων της μάρκας.

Οι νέες υπηρεσίες εντάσσονται στο πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, που έχει σχεδιαστεί για κάθε  υποψήφιο πελάτη και ιδιοκτήτη μοντέλου Volkswagen που θέλει πάντα περισσότερα!

Όλες οι έρευνες δείχνουν πως, στη σημερινή εποχή, οι καταναλωτές αποζητούν ταχύτητα, ευκολία, άνεση & αξιοπιστία στις καθημερινές τους επαφές με τα αγαπημένα τους brands. Παράλληλα, το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί με την επιστροφή της οικονομίας σε μία «νέα κανονικότητα», απαιτεί νέες, καινοτόμες υπηρεσίες και προγράμματα που θα ικανοποιούν πλήρως τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μιας μάρκας. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπ` όψιν, η Kosmocar-Volkswagen παρουσίασε ένα νέο σύνολο υπηρεσιών που εντάσσονται στο πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, σε επίπεδο AfterSales αυτή τη φορά, που στόχο έχει να προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση και ευκολία στους πελάτες της μάρκας.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Volkswagen βρίσκονται άμεσα διαθέσιμες  4 νέες υπηρεσίες. Φυσικά μόνο μέσω του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα.

Οι 4 νέες, καινοτόμες υπηρεσίες AfterSales VW
1.«Pick-up&Delivery» - παραλαβή για service (συντήρησης ή επισκευής) & παράδοση του οχήματος στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης!

2. MyServiceNow – όπου ο πελάτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού για service σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθεί για την αξία του, online. Όλα από την ευκολία του υπολογιστή ή του κινητού του τηλεφώνου, με …απόσταση λίγων μόλις clicks.

3.«OnlineService» - για αμεσότητα. Παρακολούθηση και έγκριση από τον πελάτη των επιπλέον εργασιών που τυχόν προκύψουν κατά την παραμονή του αυτοκινήτου του, στο συνεργείο.

4.«Φροντίδα Clean Plus» - Περιλαμβάνει απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα και δωρεάν έλεγχο βασικών σημείων.

Κοινός παρονομαστής του σχεδιασμού και των τεσσάρων υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-Volkswagen θέλει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν και από το δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα και από την σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Volkswagen .

Δείτε με 1 κλίκ https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-users//new-innovative-services.html

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES