4 Special Offers - Genuine Service !

7470 Επισκέψεις στο άρθρο

Η `Ανοιξη μπαίνει με βήμα ταχύ. Τα τμήματα After Sales των δημοφιλέστερων μαρκών σχεδιάζουν και υλοποιούν νέες ενέργειες με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του κατόχου τους. Τα δίκτυα επίσημων συνεργατών τους δεν μένουν "με σταυρωμένα χέρια".

Kαι αυτόν τον μήνα, εκπτωτικές προσφορές για όσους βρίσκονται σε ώρα για Service και θέλουν 100% την λειτουργικότητα που εξασφαλίζει η τοποθέτηση των Γνήσιων ανταλλακτικών (για τα οποία εγγυάται ο κατασκευαστής της μάρκας). Και για όσους χρειάζονται (για διάφορους λόγους) εργασίες Φανοποιίας.

Το autotriti βρίσκεται σε διαρκές Ρεπορτάζ ΝΕΩΝ προσφορών After Sales υπηρεσιών, ενώ μέσω της νέας one stop shop μηχανής αναζήτησης  Ψάχνεις; Βρίσκεις! το Autotriti παρουσιάζει ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ επίσημους συνεργάτες όλων των μαρκών της ελληνικής αγοράς! Επιλεγμένους που το Autotriti έχει παρουσιάσει αφού τους έχει επισκεφθεί στέλεχος του.

 Στο συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζουμε, 4 από αυτούς που έχουν μακρόχρονη εμπειρία στα μοντέλα της μάρκας την οποία τεχνικά
εξ-υπηρετούν και που αυτόν τον μήνα έχουν καλές προσφορές!

Μercedes-Benz genuine Service & 38% έκπτωση!
Premium φροντίδα και 38% έκπτωση. Πλήρες Service (Service Select) με όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά, λειτουργικά υγρά και μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45€. Special προσφορές και για Επισκευή Φρένων και για αντικατάσταση ή ανανέωση μπαταρίας! Φυσικά με όλες τις ανέσεις και clean & safety υπηρεσίες Mercedes!
Kαλέστε 210 4811500, 210 4814400 - Μercedes-Benz Κ. Δαλάκογλου

Νέο πρόγραμμα με έκπτωση ως 45% σε επισκευές Peugeot!
Σε περίπτωση ατυχήματος ή … Μήδειας, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε που θα επισκευάσετε το αυτοκίνητο σας. Η ασφαλιστική μπορεί να συστήσει ένα γενικό φανοποιείο επισκευής οχημάτων (όπου δεν υπάρχει εγγύηση Peugeot για την ποιότητα επισκευής). Στην Peugeot Ρεμούνδος είστε σίγουροι για genuine parts, πιστοποιημένη αποκατάσταση, εγγυημένη ασφάλεια. Από αυτό τον μήνα, στα πλαίσια του νέου προγράμματος και με έκπτωση ως 45% σε επισκευές φανοποιίας. Ρωτήστε  για ότι σας απασχολεί στο τηλέφωνο 210 2381889 .

Service Citroën,  μόνο 125 Ευρώ! 
Special Offer! Πλήρες πρόγραμμα συντήρησης. Kαι αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων  αναλώσιμων, για Citroën ηλικίας από 5 έως 15 ετών, μόνο 125 Ευρώ! 
Με 12 μηνη εγγύηση & πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας! Ρωτήστε περισσότερα στο 2109226868 - 2109211694 Citroen Βαλσαμάκης

Renault Total Care 5+ και Service από 58ευρώ !
Φροντίδα Renault Total Care 5+ με συνολικό όφελος ως και 30% ! Προνομιακά πακέτα service για αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών. Περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά, εργασία και φπα. Με Γνήσια Ανταλλακτικά & εγγύηση επισκευών Renault. Από 58ευρώ! Κλείστε το ραντεβού σας με 1 τηλέφωνο 27520-28288  Renault Μπεντενίτη

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ