Νέες προσφορές για καινούρια Fiat από την MaxxMotors!

4137 Επισκέψεις στο άρθρο

Η MaxxMotors, μία καταξιωμένη εταιρεία στις υπηρεσίες αυτοκίνησης στην Βόρεια Ελλάδα, αντιπροσωπεύει 8 μάρκες αυτοκινήτων στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της. Μία εξ αυτών, η δημοφιλής Fiat, για την οποία αυτή την περίοδο ισχύουν 4 πολύ καλές προσφορές για αγορά μοντέλων της.

Η MaxxMotors A.E.B.E. έχει περισσότερα από 25 χρόνια λειτουργίας (ιδρύθηκε το 1993) μέσα στα οποία εξυπηρετεί τους καταναλωτές στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ ανήκει στο δίκτυο των Επίσημων Διανομέων για ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 8 μάρκες: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Volvo, Hyundai, Kia και Isuzu. Μία πολύ γνωστή επιχείρηση της αγοράς και συντήρησης αυτοκινήτου, η οποία εδρεύει σε δύο καταστήματα στην Κοζάνη (κεντρικό & υποκατάστημα) και ένα στα Ιωάννινα, κατέχοντας το 25% της αγοράς, δηλαδή 1 στα 4 αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην περιοχή πωλούνται από την MaxxMotors A.E.B.E., η οποία εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πελάτες το χρόνο στα συνεργεία της.
 
Επιπλέον, στις υπερσύγχρονες μονάδες της MaxxMotors δίνεται η δυνατότητα για τη συντήρηση των αυτοκινήτων των εταιρειών που εκπροσωπούνται, από έμπειρους τεχνικούς με υψηλή κατάρτιση αλλά και αυθεντικά ανταλλακτικά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται πάντα η υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα του αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, η MaxxMotors A.E.B.E είναι Επίσημος Διανομέας Πωλήσεων Οχημάτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Fiat Professional και Επίσημος Διανομέας Ανταλλακτικών και Επισκευαστής Οχημάτων των παραπάνω εταιρειών καθώς και της Lancia.
 
Πέραν αυτών, ο επίσημος διανομέας του ιταλικού ομίλου FCA προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων με ευνοϊκούς όρους και προνομιακές τιμές που δίνουν την ευκαιρία αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου με μόλις 11.260 ευρώ. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά
4 πολύ καλές προσφορές που ισχύουν αυτήν την περίοδο για αγορά μοντέλου Fiat από την MaxxMotors.
 
FIAT PANDA CNG με 12.290€.

Το Panda είναι ένα εκ των best seller στην μίνι κατηγορία τώρα προσφέρεται και με κινητήρα φυσικού αερίου. Οικονομικό και "πράσινο" το Fiat Panda CNG,  μπορεί να γίνει δικό σας ετοιμοπαράδοτο με 12.290€  και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 200.000χλμ. Το ευέλικτο και πρακτικό 5θυρο πόλης έχει ένα κλασσικό τετράγωνο σχεδιαστικό προφίλ, που του επιτρέπει να έχει πιστούς οπαδούς, και το κάνει να κερδίζει σε επίπεδο χώρων. Το ίδιο boxy στιλ υιοθετείται και στην καμπίνα, εκεί που τα σκληρά πλαστικά του ταμπλό έχουν καλή συναρμογή και ευχάριστο φινίρισμα, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει η διχρωμία στο ταμπλό, ο ψηλά τοποθετημένος και εύχρηστος επιλογέας και η εργονομία του. Το Panda στις πλούσιες εκδόσεις του μπορεί να εφοδιαστεί με το σύστημα UConnect προσφέροντας όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας.

FIAT 500 ετοιμοπαράδοτο απο 11.990€  και 5 χρόνια εγγύηση

Το 500, το μεγάλο κερδισμένο στοίχημα της Fiat από το 2007 και έπειτα, συνεχίζει ακάθεκτο την εμπορική του πορεία με προεξέχοντα στοιχεία το ρετρομοντέρνο ντιζάιν, τις κόμπακτ διαστάσεις, τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης μαζί με την πρόσφατη προσθήκη ενός ήπια υβριδικού συνόλου και τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις σε όλο το φάσμα. Θα το βρείτε με με νέες εκδόσεις, Sport, Dolcevita , Cult  και Connect και κινηθείτε με στιλ και οικονομία

FIAT 500X LOUNGE με 17.600€ και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση 200.000χλμ

Το crossover Fiat 500X Lounge διαθέτει μοναδικό στυλ και ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV με την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου, με τον καλύτερο τρόπο. Ποτέ άλλοτε δεν είχε συνυπάρξει τόσο αρμονικά ο ρετρό σχεδιασμός με τα σύγχρονα αισθητικά στοιχεία όπως συμβαίνει στο νέο Fiat 500X Lounge. Τo μυώδες και δυναμικό προφίλ συνδυάζει παράλληλα και εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά, όπως είναι τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, διαμορφώνοντας έτσι ένα εντυπωσιακό και κομψό κόμπακτ crossover, σημείο αναφοράς για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Τίποτα δεν λείπει από το FIAT 500Χ. Κινηθείτε άνετα και οικονομικά με τους κινητήρες 1.000cc Τurbo/120HP, και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας

FIAT TIPO CROSS από 17.100€ 

Mε νέο off-road look, το νέο Tipo Cross αλλάζει τα δεδομένα της κίνησης. Λαμβάνει μία ανθεωρημένη μάσκα που πλέον διαθέτει πιο σπορ γραφικό χαρακτήρα για την ονομασία της μάρκας και συνοδεύευται από νέους προβολείς LED. Με νέους κινητήρες 1.0Ι, εξελιγμένα συστήματα ADAS και συνδεσιμότητα που απελευθερώνει, κινηθείτε οικονομικά και με μοναδικό ιταλικό στυλ.

Οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάεςι της MaxxMotors Α.Ε.Β.Ε. βρίσκονται στις περιοχές:
 
  • Κατάστημα Κοζάνης: 2ο χλμ Κοζάνης – Λάρισας
  • Κατάστημα Ιωαννίνων: 9ο χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών
  • 2ο Κατάστημα Κοζάνης: 1ο χλμ Κοζάνης-Λάρισας
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES