One stop shop για Ford. Λιάπης !

4687 Επισκέψεις στο άρθρο

40 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουν! H ΑΦΟΙ ΛΙΑΠΗ Α.Ε., σήμερα αποτελεί one stop shop για αγορά αυτοκινήτου και after sales υπηρεσιών. Καινούργια επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα Ford.

Στην Ford ΑΦΟΙ ΛΙΑΠΗ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών Ford  μα και τα κορυφαία επαγγελματικά "εργαλεία δουλειάς" (Fiesta Van, Transit Van, Ranger).
 
Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της η Ford ΑΦΟΙ ΛΙΑΠΗ Α.Ε., παρέχει ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών τόσο για την διευκόλυνσή σας, όσο και για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας (συμβάλοντας στην ασφαλή σας μετακίνηση και βοηθώντας σας να κρατήσετε ψηλά και την μεταπωλητική του αξία)!  

2 Λόγια για την ΑΦΟΙ ΛΙΑΠΗ Α.Ε.

Μετά από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου, η εταιρεία Αφοί Λιάπη ΑΕ έχει δημιουργήσει ένα πλήρως κάθετο εξουσιοδοτημένο συγκρότημα για τις αντιπροσωπείες FORD καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζεται έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς και τεχνικές εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονα μηχανήματα (γραμμή ΚΤΕΟ, διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικά εργαλεία, αναλυτής καυσαερίων βενζίνης & diesel, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, ξεμονταριστής ελαστικών, φούρνο βαφής, καλίμπρα φανοποιείας, smart επισκευές φανοποιείου).
Το γεγονός ότι αποτελούν μία καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, τους κάνει μία ξεχωριστή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό του πελάτη και μετά την πώληση, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου του. Όλα αυτά στο συντομότερο δυνατό χρόνο, στη καλύτερη τιμή, σε ένα κλίμα φροντίδας και εμπιστοσύνης και συμφώνα πάντα με τις απαιτήσεις του ISO που ακολουθούν.

Με κάθε αγορά καινούριου αυτοκινήτου, η Αφοί Λιάπη προσφέρει:
  • Ελκυστική Χρηματοδότηση με δόσεις και το χαμηλότερο Επιτόκιο 1,99%
  • Δικό μας αυτοκίνητο εξυπηρέτησης μέχρι να παραλάβετε το νέο σας αυτοκίνητο
  • ΔΩΡΕΑΝ Πρώτο ετήσιο Service
  • ΔΩΡΕΑΝ αισθητήρες παρκαρίσματος και Συναγερμό
  • 8 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
Στην Αφοί Λιάπη, η εξυπηρέτηση του πελάτη γίνεται με υπευθυνότητα και συνέπεια!

Δυνατότητα αγοράς καινούριου αυτοκινήτου με Ford Lease!
Αφορά όλα τα καινούρια Επιβατικά και Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford. Χωρίς ελάχιστη προκαταβολή και με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.
Το αυτοκίνητο επιστρέφεται στη Ford Lease στο τέλος του προγράμματος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνσης: 
Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 61-63 (Περιφερειακός Πολυγώνου), Αθήνα, 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES