Εδώ και αρκετά χρόνια τα e-shops στον κλάδο του αυτοκινήτου προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε προνομιακές τιμές, με γρήγορη εξυπηρέτηση και προπαντός χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα.

Πριν πατήσετε το κουμπί «αγορά», κάνετε ένα τηλέφωνο στο μαγαζί, για να διευκρινίσετε τη διαθεσιμότητα, τους χρόνους παράδοσης και για να λύσετε οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε.

Nα θυμάστε ότι στην ηλεκτρονική σελίδα του Auto Τρίτη (www.autotriti.gr) μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές διαδικτυακών καταστημάτων που αφορούν τον τομέα του αυτοκινήτου.

Oι νέες τάσεις της αγοράς και στη χώρα μας ωθούν τις εταιρείες αυτοκινήτων να δημιουργούν ηλεκτρονικά site αγοράς των επίσημων ανταλλακτικών.

Εδώ και αρκετά χρόνια τα e-shops στον κλάδο του αυτοκινήτου προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε προνομιακές τιμές.

Ο τρόπος πληρωμής διαφέρει μιας και εξαρτάται από την πολιτική της κάθε εταιρείας.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα e-shops προϊόντων αυτοκινήτου

9188 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί και στη χώρα μας τα e-shops για αγορά προϊόντων μέσω του internet, γεγονός που δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστο και τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Yπάρχουν όμως κίνδυνοι που κρύβονται στις on line αγορές και πώς μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε; Ποιες είναι οι εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στα e-shops και αφορούν το αυτοκίνητο; Όλα αυτά θα σας τα εξηγήσουμε στο παρακάτω αφιέρωμα.

Εδώ και αρκετά χρόνια τα e-shops στον κλάδο του αυτοκινήτου προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε προνομιακές τιμές, με γρήγορη εξυπηρέτηση και προπαντός χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα, κάνοντας επιτόπια έρευνα αγοράς. Αντίθετα, από το σπίτι και τον υπολογιστή σας μπορείτε να βρείτε πλέον όσα αναζητάτε και στον τομέα του αυτοκινήτου, προϊόντα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ κ.ά. Σημειωτέον ότι οι νέες τάσεις της αγοράς και στη χώρα μας ωθούν τις εταιρείες αυτοκινήτων να δημιουργούν ηλεκτρονικά site αγοράς των επίσημων ανταλλακτικών, ενώ ήδη λειτουργούν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν απίστευτη γκάμα σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ και προϊόντα αυτοκινήτου για κάθε μάρκα και μοντέλο που σας ενδιαφέρει.
Επίσης να θυμάστε ότι στην ηλεκτρονική σελίδα του Auto Τρίτη (www.autotriti.gr) μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές διαδικτυακών καταστημάτων που αφορούν τον τομέα του αυτοκινήτου.
Σε αυτό το σημείο θα ήταν χρήσιμο να δούμε τι έδειξε η έρευνα για τις προτιμήσεις και τις επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών σχετικά με τα e-shops αυτοκινήτου.

Η πρώτη επιλογή των καταναλωτών είναι τα καλύμματα αυτοκινήτου. Επειδή στη χώρα μας οι κλιματολογικές συνθήκες επηρεάζουν με πολλούς τρόπους τον έλληνα οδηγό είτε ιδρώνοντάς τον είτε βάζοντας ρύπους, σκόνη, λάσπες κ.λ.π. στο σαλόνι του αυτοκινήτου του, αυτή είναι η πρώτη επιλογή στον έξτρα εξοπλισμό του. Θα σημειώναμε ότι επειδή στην Ελλάδα το Ι.Χ. χρησιμοποιείται για κάθε είδους μεταφορές (από μετακομίσεις μέχρι..μεταφορές κατοικιδίων) αλλά και σε πολλές επαγγελματικές ρυπογόνες δραστηριότητες, το κάλυμμα είναι ακόμα πιο απαραίτητο. Αν συνυπολογίσει κανείς και το μεγάλο κόστος για ένα πλήρες πλύσιμο σαλονιού συμπληρώνεται το παζλ αυτής της προτεραιότητας για τα καλύμματα.

Η δεύτερη επιλογή είναι τα είδη περιποίησης. Και πως δεν θα ήταν άλλωστε με δεδομένη την αγάπη του έλληνα οδηγού για το όχημά του αλλά και την οικονομική στενότητα που δεν του επιτρέπει να καταφεύγει συχνά σε πλυντήρια αλλά «αναγκάζεται»  να περιποιείται μόνος του τα διάφορα μέρη του. Κάθε είδους καθαριστικά, γυαλιστικά, πανιά, εργαλεία καθαρισμού και αλοιφές είναι σε καθημερινή ζήτηση. Ιδιαίτερα ενοχλούν τον έλληνα οδηγό οι γρατζουνιές και το θάμπωμα των φαναριών του, γι αυτό και τα σχετικά προϊόντα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις επιλογής.

Τρίτη επιλογή – και μην σας εκπλήξει σε καιρό κρίσης – είναι τα διακοσμητικά. Αυτοκόλλητα, τρισδιάστατα, προφίλς, φωτάκια, τάσια, μικροδιακοσμητικά εσωτερικού και εσωτερικού χώρου βρίσκονται σχεδόν πάντα μέσα στις  προτιμήσεις των οδηγών αποδεικνύοντας πως είναι στοιχεία που κάνουν το όχημα πιο ελκυστικό και προσθέτοντας έναν προσωπικό τόνο σε κάθε χώρο του. Είναι πραγματικά μια απόδειξη ότι ο έλληνας δεν το βάζει κάτω και πως έχει μέσα του την καλλιτεχνία και την τάση να ξεχωρίζει – στην περίπτωσή μας μέσω του οχήματός του.

Εγγύηση των προϊόντων
Η εγγύηση είναι αυτή που αναφέρει ο κατασκευαστής του προϊόντος, ωστόσο σε περίπτωση που κατά την παραλαβή υπάρχει κάποιο πρόβλημα (σπασμένο, δεν λειτουργεί, λάθος παραγγελίας κλπ.) το επιστρέφετε –ταχυδρομικώς- στο ηλεκτρονικό κατάστημα σε μικρό χρονικό περιθώριο ημερών και η αντικατάσταση γίνεται εντελώς δωρεάν.

Τέλος στο πλαίσιο αυτό του μεγάλου αφιερώματος μας στα e-shops του αυτοκινήτου, εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα On line καταστήματα του κλάδου, που εγγυώνται ταχύτητα στις συναλλαγές σας, ασφάλεια στις πληρωμές σας, προνομιακές τιμές για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και προπάντων ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση προκειμένου να μείνετε ευχαριστημένοι από τις αγορές σας:

AF AUTOFLAN (www.autoflan.gr)

CAR PARTS (www.bgcarparts.gr)

Carettas (www.carettas.gr)

Carner (www.carner.gr)


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ