Aγοράζω Fiat στην Καλαμάτα!

1892 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν είστε κάτοχος ενός Fiat ή υποψήφιος αγοραστής, στις εγκαταστάσεις της N.XATZOΣ AE, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με ασφάλεια, είτε για test drive νέου μοντέλου Fiat, είτε για Service με τις After Sales υπηρεσίες της νέας εποχής της αγαπημένης σας μάρκας.

Η εταιρία Fiat Ν. ΧΑΤΖΟΣ ΑΕ με πολυετή εμπειρία στην πώληση νέων αυτοκινήτων, και μία πλούσια γκάμα σε After sales υπηρεσίες είναι σε θέση να καλύψει τον πελάτη που αναζητά μία νέα Fiat εμπειρία.

Στην Fiat Ν. ΧΑΤΖΟΣΣ ΑΕ μπορείτε να βρείτε το νέο Fiat 500 l CITY CROSS και όλα τα μοντέλα Fiat με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 200.000 χλμ και 5 χρόνια οδική βοήθεια, καθώς και μία μεγάλη σειρά από after sales υπηρεσίες (ενώ σημειώστε πως κάθε μήνα ειδικές προσφορές, περιμένουν να τις ανακαλύψετε).

2 Λόγια για την Fiat Ν. ΧΑΤΖΟΣ

Η εταιρεία Ν. ΧΑΤΖΟΣ Α.Ε., είναι μέλος του Επίσημου Δικτύου Διανομέων της FIAT και δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου ως αποκλειστικός Έμπορος και Επισκευαστής των αυτοκινήτων της δημοφιλούς μάρκας στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιούργησε σύγχρονες εγκαταστάσειςόπου στεγάζονται οι εκθέσεις των αυτοκινήτων FIAT, νέων και μεταχειρισμένων, οι χώροι του service, αποθήκη γνήσιων Ανταλλακτικών-αξεσουάρ, για να υποδεχτεί και καλύψει τις ανάγκες κατόχων και υποψήφιων αγοραστών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.  

Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και όλα τα διαγνωστικά μηχανήματα και εξοπλισμό για την παροχή άρτιας τεχνικής εξυπηρέτησης στο Fiat μοντέλο σας.

Στοιχεία επικοινωνίας


Διεύθυνση:  ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 6 ΧΛΜ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΗΣ, 241 00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2721 128019, 2721 128023
Site:https://www.xantzos-fcagroup.gr/dianomeas/fiat/sxetika-me-emas

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES