Απολαµβάνω. Εξοικονοµώ. Με συµφέρει.

1957 Επισκέψεις στο άρθρο

Είστε από τους τυχερούς; Έχετε στην κατοχή σας ένα µοντέλο Mercedes-Benz; Αν αυτό “έχει κλείσει” τα 6 (χρόνια) υπάρχουν extra καλά νέα!

Το νέο πρόγραµµα συντήρησης “Service Select” προσφέρει έκπτωση 38% και εξασφαλίζει πως το Mercedes σας θα παραµείνει γνήσιο στο 100%! Αποτέλεσµα; Μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, απόδοσης και αξίας. Δηλαδή ικανοποιηµένος κάτοχος!

Το νέο πρόγραµµα “Service Select” έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελεί µία εναλλακτική, εγγυηµένη και οικονοµική λύση για επιλεγµένα µοντέλα Mercedes-Benz που έχουν περάσει τα 6 έτη κυκλοφορίας. Προσφέρει συγκεκριµένες εργασίες και επισκευές. Τα τακτικά service, µικρά ή µεγάλα, αλλαγή στα τακάκια και πολλές ακόµα απαραίτητες (για την καλή συντήρηση του) εργασίες.

Kαι µε έκπτωση στην τιµή, όχι στη συντήρηση!

Οι ιδιοκτήτες αυτών των µοντέλων Mercedes-Benz που συµµετέχουν στο πρόγραµµα µπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση 38% σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης του Προγράµµατος, καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιµοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service. Φυσικά όλα τα παραπάνω εκτελούνται σύµφωνα µε τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Σηµειώστε πως όλες οι απαιτούµενες εργασίες εκτελούνται από τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία του Πανελλαδικού Δικτύου της Mercedes-Benz, που συµµετέχουν στο πρόγραµµα, µε max χρέωση εργατοώρας τα 45 ευρώ. Όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα µοντέλο Mercedes-Benz, γνωρίζουν πως τώρα το service του είναι πιο οικονοµικό από ποτέ!

Για διατήρηση της αξίας του οχήµατος

Με το πρόγραµµα συντήρησης “Mercedes-Benz Service Select”, είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραµείνει 100% γνήσιο Mercedes σε όλα τα επίπεδα και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά, καθώς θα ανατεθεί στα χέρια έµπειρου και άρτια καταρτισµένου προσωπικού του Εξουσιοδοτηµένου Δικτύου. Με τη σωστή φροντίδα και τα γνήσια ανταλλακτικά η Mercedes σας θα παραµείνει ασφαλής, σύµφωνα µε τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής. Εσείς θα έχετε ένα ενηµερωµένο και εγγυηµένο βιβλίο service. Φυσικά όλα οδηγούν σε ένα extra όφελος, εσείς θα διατηρήσετε στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα την µεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας. 

Μέγιστη ασφάλεια, απόδοση και απόλαυση

Εδώ και πολλές δεκαετίες, η Mercedes-Benz έχει να επιδείξει αµέτρητα πρωτοπόρα τεχνολογικά ορόσηµα στην ασφάλεια και στην καινοτοµία. Είναι ο κατασκευαστής που πρώτος εγκατέστησε πρωτοπόρα συστήµατα ασφαλείας στα οχήµατά του, όπως είναι ενδεικτικά τα ABS, ESP, Attention Assist,Collision Prevention Assist, ενώ συνεχίζει διαρκώς να εξελίσσει νέες τεχνολογίες, και υπηρεσίες.

Αποδεδειγµένα λοιπόν η Mercedes ως κατασκευαστής γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται για να διατηρείτε το όχηµά σας µε µέγιστα επίπεδα ασφάλειας και απόδοσης, χάρη στη µεγάλη τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα των γνήσιων και πιστοποιηµένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz.

Η Mercedes διασφαλίζει την µακροχρόνια διατήρηση του οχήµατός σας στη καλύτερη κατάσταση, ώστε εσείς  να έχετε λιγότερα κόστη και λιγότερες έκτακτες επισκέψεις στο συνεργείο και να απολαµβάνετε περισσότερο τη Mercedes σας.
 
INFO Μάθετε περισσότερα:

www.mercedes-benz.gr/serviceselect
Το πρόγραµµα Service Select είναι διαθέσιµο για τα µέλη του Mercedes me. Η εγγραφή σας στο Mercedes me πραγµατοποιείται γρήγορα και απλά µέσα από το site της Mercedes-Benz.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES