Βάζω 2 και πάω Συνεργείο !

3457 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι πιο ασφαλές για τις -απαραίτητες- μετακινήσεις μας αυτή την περίοδο από το αυτοκίνητο; Μας πηγαίνει με ασφάλεια στην δουλειά, στο σούπερ μάρκετ, στον γιατρό ή για τις προμήθειες από κάποιο φαρμακείο. Τι κάνουμε όμως «αν ανάψει κάποιο λαμπάκι» ; Αν χαλάσει κάτι ή αν δεν πάει «πιο πίσω» η καθυστερημένη -περιοδική του- συντήρηση;

Είτε για λόγους πρόληψης αν έχει έρθει η ώρα για το service του, είτε αν θέλω να μου το ελέγξουν λόγω lockdown-ακινησίας, είτε θέλω να μην πέσω μετά με τους πολλούςΜπορώ να το πάω τώρα.

Πολλοί αναρωτιούνται, τι γίνεται αν χρειάζεται έκτακτη επισκευή ή συντήρηση το αυτοκίνητο μου; Μπορώ να πάω στο συνεργείο ; Τι συμπληρώνω στην φόρμα; Πως είμαι καλυμμένος ;

Βάζω 2 λοιπόν (στην έντυπη Βεβαίωση κατ εξαίρεση μετακίνησης ή στο Sms που στέλνω)
και το πάω συνεργείο.

Ας δούμε όμως αναλυτικά, τι πρέπει να κάνει όποιος χρειάζεται να επισκεφθεί το συνεργείο (αφού πρώτα καλέσει για ραντεβού) :

Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση. Το SMS πρέπει να είναι της μορφής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 2 που αντιστοιχεί στην παρακάτω αιτιολογία.(μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους).

Εναλλακτικά, συμπλήρωση αίτησης τύπου Β από το forma.gov.gr και επιλογή του Β2 (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους). Η αίτηση πρέπει να φέρει την υπογραφή του ενδιαφερόμενου και τα στοιχεία του.

Έτσι και νόμιμος είμαι και ασφαλής.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES