Η εταιρεία CAR-e συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στις πωλήσεις ανταλλακτικών για όλους τους τύπους οχημάτων ενώ, εκτός της πώλησης, προσφέρει και την τοποθέτηση των προϊόντων της.

H CAR-e λύνει σημαντικά προβλήματα που αφορούν τόσο στην επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού όσο και στην αξιόπιστη και εγγυημένη τοποθέτηση του στο όχημα σας.

Η επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού στην κατάλληλη τιμή είναι το ζητούμενο όλων μας όταν έρχεται η ώρα της συντήρησης ή της επισκευής του οχήματος μας.

CAR-e SERVICE & AUTO PARTS

7195 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία CAR-e συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στις πωλήσεις ανταλλακτικών για όλους τους τύπους οχημάτων ενώ, εκτός της πώλησης, προσφέρει και την τοποθέτηση των προϊόντων της.


Πανεύκολη πλέον η επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού
Η διαδικασία εύρεσης και παραγγελίας του ανταλλακτικού είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση ακόμη και για αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την… τεχνολογία. Στην ιστοσελίδα της επιχείρησης (www.car-e.gr) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τη μάρκα, το μοντέλο και την έκδοση κινητήρα του αυτοκινήτου τους και κατόπιν, την κατηγορία στην οποία ανήκει το προϊόν που αναζητούν. Με απλό και άμεσο τρόπο, η βάση δεδομένων του CAR-e εμφανίζει μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα, γνήσια ή ΟΕΜ ανταλλακτικά, προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει αυτό που θέλει, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Στη συνέχεια, εκπρόσωπος της CAR-e θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να πιστοποιήσει την παραγγελία και το προϊόν, είτε θα αποσταλεί στον χώρο του μέσα σε 24 ώρες, είτε θα τον περιμένει στο συνεργείο της CAR-e για την τοποθέτηση του από εξειδικευμένο προσωπικό, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με paypal ή με αντικαταβολή (για τους πιο «παραδοσιακούς» που δεν αισθάνονται… άνετα με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές).

Φυσικά προσφορές υπάρχουν πάντα ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στην αλλαγή λαδιών και φίλτρου δεν υπάρχει χρέωση στην εργασία. Παράλληλα, η αλλαγή φρέον και ο έλεγχος του κλιματιστικού συστήματος προσφέρονται με τιμή 27 ευρώ μόλις! Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρεία CAR-e δραστηριοποιείται από το 2008 στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και επισκευής αυτοκινήτων, στελεχωμένη εξ αρχής με πεπειραμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ηεπιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού στην κατάλληλη τιμή είναι το ζητούμενο όλων μας όταν έρχεται η ώρα της συντήρησης ή της επισκευής του οχήματος μας. Ωστόσο, σε αυτό ακριβώς το σημείο… αρχίζουν τα δύσκολα καθώς ο ενδιαφερόμενος επιβάλλεται να κινηθεί σε έναν «λαβύρινθο» που περιλαμβάνει τηλέφωνα σε αντιπροσωπείες, σε φίλους, σε φίλους που θα του συστήσουν άλλους φίλους, σε αγγελίες και αμέτρητες ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο για τις κατάλληλες ευκαιρίες.

 Η εταιρία CAR-e υπόσχεται να δώσει τέλος σε όλα τα παραπάνω προβλήματα καθώς μέσω της ιστοσελίδας της προσφέρει τα κατάλληλα, επώνυμα, καινούργια ανταλλακτικά για το όχημα σας σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντοτε με τη συνοδεία εγγύησης και φυσικά άμεσα. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα ανταλλακτικό απαιτείται «εδώ και τώρα». Ωστόσο, οι υπηρεσίες της CAR-e στους πελάτες της δεν σταματούν εκεί καθώς παρέχει τη δυνατότητα σε όλους όσους προμηθευτούν κάποιο προϊόν από αυτή, να το τοποθετήσουν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, οι οποίες παρεμπιπτόντως, θυμίζουν περισσότερο μικροβιολογικό εργαστήριο παρά συνεργείο αυτοκινήτων. Με τον τρόπο αυτό, η CAR-e λύνει σημαντικά προβλήματα που αφορούν τόσο στην επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού όσο και στην αξιόπιστη και εγγυημένη τοποθέτηση του στο όχημα σας.

το CAR-e επιβραβεύει τους φίλους του!

Κάντε LIKE στη σελίδα της εταιρίας στο FACEBOOK και κερδίστε... 35% έκπτωση σε όλες τις εργασίες! Η εργασία αλλαγής λαδιών παρέχεται πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Η προσφορά δεν ισχύει για τα ανταλλακτικά.

Τηλ: 210- 6710444, Fax: 210- 6710456
www.car-e.gr, e-mai: [email protected]