Δωρεάν Καλοκαιρινός έλεγχος SUZUKI

1663 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε νέα ανακοίνωση της η Suzuki ενημερώνει τους κατόχους της μάρκας πως τώρα μπορούν ενώ διατηρούν το safe mode να μπουν και σε excitement mode.

Το πρόγραμμα "Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος Suzuki" που ανακοίνωσε η εταιρεία, περιλαμβάνει ότι ακριβώς χρειάζεται το αυτοκίνητο για να συνοδεύσει με ασφάλεια τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του σε κάθε εξόρμηση.

Πρόκειται για τεχνικό έλεγχο 12 σημείων (με ισχύ ως 31 Ιουλίου)που προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Suzuki ανεξαρτήτως τύπο μοντέλου ή ηλικίας αυτού.

Οι έμπειροι τεχνικοί του Επισήμου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki θα πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή έλεγχο στα εξαρτήματα, συστήματα ασφάλειας και άνεσης κάθε οχήματος, ενώ σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω εργασίες για τη συντήρηση ή την επισκευή του οχήματός, η Suzuki ενημερώνει πως προσφέρει επιπλέον εξαιρετικά προνόμια.

Αναλυτικότερα με τον Δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο, προσφέρονται τα εξής:

- Προσφορά έκπτωσης έως 30% σε ανταλλακτικά service ή επισκευών.

- Απολύμανση και καθαρισμός του συστήματος A/C και αντικατάσταση του
   φίλτρου καμπίνας σε προνομιακή τιμή.

- Προγράμματα
After Sales Drive "n" Smile

- Μέτρα προφύλαξης έναντι του COVID-19

Οι κάτοχοι μοντέλων της Suzuki μπορούν να ενημερωθούν από το Επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki, ή το www.mysuzuki.gr.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES