Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από την Suzuki!

3005 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Suzuki προετοιμάζει το αυτοκίνητό σας και σας εύχεται… Καλό Χειμώνα!

Η Suzuki προσφέρει για άλλη μια χρονιά Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων, o οποίος προσφέρεται σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Suzuki ανεξαρτήτως ηλικίας ή μοντέλου, από τις 23/11/2018 έως 31/01/2019. Εσείς, προγραμματίστε τις χειμερινές σας αποδράσεις και απολαύστε τις έχοντας συνεχώς δίπλα σας την Suzuki. Κλείστε ραντεβού με το συνεργείο της επιλογής σας και έτσι θα είστε σίγουροι για την κατάσταση κινητικότητας αλλά και την ασφάλεια του Suzuki σας, καθώς οι συχνοί έλεγχοι εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και την υψηλότερη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Ο Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος 20 σημείων περιλαμβάνει τον έλεγχο βασικών μερών του αυτοκινήτου όπως:

- Στάθμη λιπαντικού, ψυκτικού υγρού, υγρά φρένων, υγρών υδραυλικού τιμονιού. 
- Φίλτρο αέρα & Φίλτρο A/C
- Λειτουργία A/C
- Σύστημα διεύθυνσης & ανάρτησης
- Σύστημα μετάδοσης κίνησης
- Μπαταρία
- Δίσκοι φρένων, τακάκια
- Κατάσταση & Πίεση ελαστικών
- Ηλεκτρονικά συστήματα
- Σύστημα εξάτμισης
- Εξαρτήματα ψύξης
- Φώτα, φλας & υαλοκαθαριστήρες

Παράλληλα, εκτός από το Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων, η Suzuki προσφέρει επιπλέον μοναδικά προνόμια και προσφορές:

1. Έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασίες για όσους πελάτες αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου τους ή κάποια επισκευή (εξαιρούνται οι εργασίες φανοποιίας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ). Η προσφορά ισχύει για αυτοκίνητα με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας προγενέστερης της 31ης Δεκεμβρίου 2014.

2. Έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασίες για την αντικατάσταση της μπαταρίας. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου ηλικίας

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES