Δυναμική πρόταση για Hyundai

4143 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαθέτει know how, παρέχει top quality υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις της. Eίτε για test drive και αγορά νέου μοντέλου Hyundai, είτε για After Sales υπηρεσίες νέας εποχής της αγαπημένης σας μάρκας, ΛΑΜΔΑ MOTOR GROUP.

Με πάνω από 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα, η εταιρεία HYUNDAI ΛΑΜΔΑ MOTOR GROUP σε θέση να γνωρίζει απόλυτα τις ανάγκες του κάθε πελάτη για πλήρη υποστήριξη αλλά και κάλυψη της οποιασδήποτε άλλης ανάγκης.

Η συνεργασία δεν τελειώνει στην πώληση αλλά τότε αρχίζει!

Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι από 75.000 πελάτες, σε αυτά τα 50 χρόνια, απολαμβάνουν την εμπειρία των συνεργατών της HYUNDAI ΛΑΜΔΑ MOTOR GROUP και τη δεδομένη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών τους.
Πηγαίντε στη Λάμδα Motor Group για το καινούργιο σας Hyundai ή ακόμα και για ένα Test Drive.

Είναι σίγουρο ότι θα αντιληφθείτε το πάθος για τη δουλεία τους, γιατί για την ΛΑΜΔΑ MOTOR GROUP, εσείς και το αυτοκίνητο σας, είστε η απόλυτη προτεραιότητα!

Στην HYUNDAI ΛΑΜΔΑ MOTOR GROUP μπορείτε να βρείτε το νέο Hyundai i10, καθώς και μία μεγάλη σειρά από after sales υπηρεσίες όπως ολοκληρωμένο service. Δυναμικό και ξεχωριστό όσο ποτέ άλλοτε, το Hyundai i20 θέτει νέα πρότυπα ασφάλειας και συνδεσιμότητας στην κατηγορία – και είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα μας σχεδιαστική γλώσσα, Sensuous Sportiness

Στις αξιόπιστες υπηρεσίες της Hyundai Λάμδα Motor Group θα βρείτε:

  • Τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση

Η δημιουργία σιγουριάς και εμπιστοσύνης για το προϊόν ήταν και θα είναι ο υπέρτατος σκοπός της HYUNDAI.

  • Εγγύηση Hyundai
• 5 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων
• 5 Χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
• 5 Χρόνια δωρεάν ετήσιος τεχνικός έλεγχος
  • Οδική Βοήθεια Hyundai
- Επιτόπια επισκευή του οχήματος εφόσον είναι δυνατή. - Επαναφορά οχήματος σε δημόσιο δρόμο. - Μεταφορά οχήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Hyundai. - Παραμονή ασφαλισμένων σε ξενοδοχείο. - Κάλυψη σε Ελλάδα και εξωτερικό. -Παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης. - Κάλυψη εξόδων συνέχισης ταξιδιού με άλλο μέσο. - Παροχή βοήθειας σε περίπτωση έλλειψης καυσίμων. - Δωρεάν ετήσια ανανέωση μετά τη λήξη της 5ετούς οδικής βοήθειας, κάνοντας το service σας σε Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Hyundai.

Διεύθυνση:  Λ. Ανδρέα Συγγρού 132, 117 45, Αθήνα
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES