Εγγυημένες υπηρεσίες, RENAULT TECHNOCAR

2257 Επισκέψεις στο άρθρο

Είτε κάτοχος, είτε υποψήφιος αγοραστής Renault, στις εγκαταστάσεις της RENAULT TECHNOCAR θα απολαύσετε premium εξυπηρέτηση.

Σήμερα η εταιρεία RENAULT TECHNOCAR με 40 συναπτά έτη στην πώληση καινούργιων αυτοκινήτων, και μία πλούσια γκάμα σε After sales υπηρεσίες είναι σε θέση να καλύψει τον πελάτη που αναζητά μία νέα  Renault εμπειρία.

2 Λόγια για την RENAULT TECHNOCAR

Η Στ. Καλογεράκης και Σία Ο. Ε. - RENAULT TECHNOCAR  είναι επίσημος συνεργάτης της Renault Greece από το 1982. Η πορεία τους διαρκεί 4 δεκαετίες και αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της  Renault στην Ελλάδα.
Η ομάδα της RENAULT TECHNOCAR με την εμπειρία της, τη συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και την υποστήριξη της ΤΕΟΡΕΝ είναι έτοιμη να λύσει κάθε πρόβλημα και να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός καθώς και τα γνήσια ανταλλακτικά είναι η εγγύηση για το όχημά σας.
Η άμεση - οικονομική επισκευή και συντήρηση τους έχει φέρει στις πρώτες θέσεις των συνεργείων Renault όσον αφορά την ποιότητα υπηρεσιών.
Η τοποθεσία του συνεργείου σε απόσταση 5 λεπτών από την Ομόνοια και μπροστά από τον σταθμό του μετρό Κεραμεικός διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πελατών από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Η ασφάλεια και η άμεση εξυπηρέτηση σας είναι οι προτεραιότητες τους.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Renault παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φανοποιείου-βαφείου καθώς και την πληρέστερη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών  Renault – Dacia.

Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας σε ένα χώρο:

  • Με γνήσια ανταλλακτικά
  • Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό
  • Πλήρως καταρτισμένους μηχανικούς
  • Χωρίς περιττές αναμονές και χρεώσεις
  • Στην καρδιά της Αθήνας
Η RENAULT TECHNOCAR προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση κόστους για το service ή τη βλάβη του οχήματός σας

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  Πειραιώς & Βουτάδων 26, Γκάζι, Αθήνα

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES