Ειδικότητα της η Ικανοποίηση Πελατών !

3505 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Καψιώχας ΑΕΒΕ Εξουσιοδοτημένος έμπορος του επίσημου δικτύου συνεργατών της KOSMOCAR κατατάσσεται ανάμεσα στις 100 κορυφαίες εταιρείες Service της Ευρώπης.

H Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε είναι Εξουσιοδοτημένος έμπορος του επίσημου δικτύου συνεργατών της KOSMOCAR. Η εμβέλεια κάλυψης του αφορά τις περιοχές Άρτας,
Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Αγρινίου για τις δημοφιλείς μάρκες VW, Audi, Skoda !

Με συνεπή και υψηλού επιπέδου παροχή ποιοτικών υπηρεσιών (το 2016 τιμήθηκε με το Βραβείο Ποιότητας Service της VW, σε αναγνώριση των εξαιρετικών επιδόσεων της στην ικανοποίηση πελατών), έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στις υπηρεσίες αυτοκινήτων σε όλη την Bορειοδυτική Ελλάδα και έχει κτίσει όνομα παραμένοντας
σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.
Oι εγκαταστάσεις της επιχείρησης
Μονάδα πωλήσεων καινούργιων VW και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η οποία στεγάζεται στο 3ο χλμ. Αρτας – Ιωαννίνων σε έναν χώρο 3.000 τ.μ.
Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 10.000 τμ, στο 9o χλμ. Ιωαννίνων-Aρτας για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, πριν και μετά την πώληση. Με δυνατότητα εκθέσεως περίπου 22 αυτοκινήτων, δηλαδή δυνατότητα άνετης παρουσιάσεως όλων των μοντέλων της Volkswagen και Audi με τις παραλλαγές τους.


Στο 5ο χλμ Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας για όλα τα μοντέλα της Volkswagen.

Στο 5ο χλμ Αγρινίου-Αντιρρίου, ο μοναδικός αντιπρόσωπος vw-audi που προσφέρει στους πελάτες των συγκεκριμένων περιοχών όλες τις υπηρεσίες της ,αυτοκίνητα ,ανταλλακτικά , service.
Και στο 10o χλμ. Ιωαννίνων-Aθηνών, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, για όλα τα μοντέλα της Skoda.

Eπισκεφτείτε το site τους https://www.kapsiohas.gr/  

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ