Εξουσιοδοτημένα συνεργεία: εξαιρετικές υπηρεσίες σε τιμές για όλους!

4249 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τώρα γιατί οι άριστοι έλεγχοι, η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και οι τεράστιες εγγυήσεις πρέπει να κάνουν τις υπηρεσίες after sales κορυφαία προτεραιότητα κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας.

 
Τι εννοούμε με τον όρο Αfter sales;

Οι υπηρεσίες μετά την πώληση(after sales) αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για την αγορά ενός αυτοκινήτου , γιΆ αυτό και οι αντιπροσωπείες προσφέρουν after sales υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το after sales έχει να κάνει με πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες, οι οποίοι περιστρέφονται γύρω από το αυτοκίνητο και ακολουθούν την πώλησή του, με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη. Ο στόχος δεν είναι καθόλου εύκολος, ωστόσο αποτελεί πρόκληση για τις εταιρείες, καθώς αν πετύχουν κάτι τέτοιο, θα έχουν αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τους πελάτες τους, που θα τους κρατήσουν πιστούς μακροπρόθεσμα.

Μάλιστα, στη σημερινή εποχή όπου ο οικογενειακός προϋπολογισμός είναι πιο μικρός, το after sales είναι ένας τομέας που έχει αποκτήσει μεγαλύτερη βαρύτητα αφού και το κόστος του service θέλουν οι περισσότεροι να περιορίσουν αλλά και η διάρκεια που «κρατούν»  το αυτοκίνητό τους είναι μεγαλύτερη. Αυτό το έχουν καταλάβει από την πλευρά τους οι αντιπροσωπείες, με αποτέλεσμα πέρα από τις βασικές υπηρεσίες after sales να προσφέρουν ειδικά πακέτα service, προσφορές στα γνήσια ανταλλακτικά, δωρεάν εποχικούς ελέγχους και extra παροχές.

Ας δούμε μερικές από τις πιο βασικές υπηρεσίες after sales της αγοράς και γιατί αυτές ξεχωρίζουν.

Aριστοι και οικονομικοί έλεγχοι!

Πλέον στα περισσότερα δίκτυα εξουσιοδοτημένων συνεργείων προσφέρονται δωρεάν εποχικοί έλεγχοι ή έλεγχοι ΚΤΕΟ ώστε οι αγοραστές να είναι ασφαλείς στο δρόμο ανεξαρτήτως εποχής. Μάλιστα, οι έλεγχοι αυτοί συνοδεύονται και από καλές εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και στην εργασία που πιθανότατα να χρειαστούν.

Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών είναι κανόνας!

Ανάμεσα στα οφέλη από το εξουσιοδοτημένο service είναι και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, που είναι «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή.
Αυτά πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ενώ συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση, με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς. Aλλωστε στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, η τοποθέτηση ενός ανταλλακτικού και η διάγνωση μιας βλάβης γίνεται με πιστοποιημένα μηχανήματα που εγγυώνται την εύρυθμη λειτουργία του οχήματος.

Εγγυήσεις που φτάνουν μέχρι και τις 3 δεκαετίες!

Βασικός παράγοντας του after sales είναι οι εγγυήσεις, αφού διασφαλίζουν στον αγοραστή την υπεύθυνη και κυρίως ανέξοδη λύση, σε όποια βλάβη παρουσιαστεί κατά το διάστημα ισχύος τους. Οι εγγυήσεις μηχανικών μερών, αντιδιαβρωτικής προστασίας και χρώματος, αποτελούν και ένα μέσο επίδειξης της εμπιστοσύνης για την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται.

Σε αυτό το κομμάτι, σύμμαχος είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας και των τρόπων κατασκευής των αυτοκινήτων, που επιτρέπουν σήμερα την προσφορά εγγύησης για τα μηχανικά μέρη έως και για 7 έτη ή για την προστασία του αμαξώματος από τη σκουριά έως και για 30 χρόνια! Πέραν των βασικών εργοστασιακών εγγυήσεων ωστόσο, υπάρχουν και οι επεκτάσεις της εγγύησης με ή χωρίς χρέωση του αγοραστή, αλλά και οι εγγυήσεις για τα ανταλλακτικά και εργασίες συντήρησης.

Παροχές οδικής βοήθειας και αυτοκινήτων αντικατάστασης!

Στην προσπάθειά τους να προσφέρουν after sales υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ορισμένα εξουσιοδοτημένα συνεργεία διαθέτουν στους πελάτες τους αυτοκίνητο αντικατάστασης για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Εκτός του παραπάνω, ανάμεσα στις προσφορές που κάνουν για να κρατήσουν τον πελάτη, κάποια παρέχουν οδική βοήθεια αλλά και εκπτώσεις για τις επόμενες αγορές.

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • popi

    Παραμύθια της Χαλιμάς. Κάντε πρώτα μια έρευνα πόσο χρεώνει την εργατοώρα η κάθε αντιπροσωπία. Υπάρχουν πλέον πάρα πολλές ευρωπαϊκές εταιρίες που κατασκευάζουν ανταλλακτικά για όλες σχεδόν τις μάρκες αυτοκίνητων με εγγύηση 1 ή 2 χρόνια.

      2

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES