Έξυπνες λύσεις & όφελος στο Service Skoda!

3357 Επισκέψεις στο άρθρο

H Kosmocar-SKODA δημιούργησε ειδικά σχεδιασμένα πακέτα εργασιών, με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, ανάλογα με την ηλικία του οχήματος σας για να το απολαμβάνετε σαν να είναι καινούριο.

Η Kosmocar-SKODAπαρουσιάζει την υπηρεσία MyServiceNow και τα "CleverPacks", που έχουν στόχο να προσφέρουν στους κατόχους μοντέλων SKODA μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης και ευκολίας για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους, παράλληλα με οικονομικό όφελος έως 30%.
Η νέα υπηρεσία MyServiceNow δίνει τη δυνατότητα για online προγραμματισμό ραντεβού για σέρβις, γρήγορα και εύκολα, από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό τηλέφωνο. Συμπληρώνει τις ήδη γνωστές After Sales υπηρεσίες που από το καλοκαίρι απολαμβάνουν οι κάτοχοι μοντέλων SKODA,στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar. Aυτές είναι:

Pick-up & Delivery - η παραλαβή για το σέρβις και η επιστροφή-παράδοση του αυτοκινήτου, γίνεται στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.

SKODA Online Service - ο πελάτης ενημερώνεται με e-mail ή sms και αποκτά online πρόσβαση σε φωτογραφίες ή video για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

Clean Plus - καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

Τα CleverPacks!
Τα CleverPacks είναι τρία ειδικά σχεδιασμένα πακέτα σέρβις που περιλαμβάνουν τόσο τα ανταλλακτικά όσο και την εργασία, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή. H νέα εποχή των Skoda After Sales υπηρεσιών προσφέρει τα προσιτά πακέτα συντήρησης Skoda Clever Packs. Τα «έξυπνα» πακέτα συντήρησης είναι ειδικά σχεδιασμένα ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας και συνδυάζουν ανταλλακτικά και εργασία, με προσιτό κόστος και σύμφωνα πάντα με τα υψηλά στάνταρ προδιαγραφών που θέτει η δημοφιλής μάρκα. Φυσικά αυτό γίνεται 100% πράξη στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου της Skoda. Εκεί, όλες οι εργασίες διεξάγονται, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα πρότυπα του κατασκευαστή, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες διαδικασίες από καταρτισμένο και διαρκώς υπό εκπαίδευση, τμήμα τεχνικών
Τα Clever Packs διακρίνονται σε 3 κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία του οχήματος σας:
  • ŠKODA Clever Packs για οχήματα έως 4 ετών
  • ŠKODA Clever Packs για οχήματα από 4 ετών έως 10 ετών
  • ŠKODA Clever Packs για οχήματα άνω των 10 ετών
Με 4-πλό κέρδος!
Σε όλες τις εργασίες γίνεται χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και αναλώσιμων, τα οποία εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου και διαμορφώνονται κατάλληλα για κάθε μοντέλο. Γι αυτό το λόγο έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής , μεγαλύτερη ασφάλεια και άριστη λειτουργία, κάνοντας έτσι την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πιο ασφαλή, άνετη και ευχάριστη. Σημειώστε πως όλα τα πακέτα Clever Packs συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση 2 ετών.

Γι αυτό και εσείς έχετε τετραπλό κέρδος, αφού λαμβάνοντας τις ποιοτικές υπηρεσίες της μάρκας:

1.Διατηρείτε το αυτοκίνητό σας σε βέλτιστη κατάσταση 
2. Κρατάτε χαμηλά το κόστος συντήρησης
3. Κρατάτε ψηλά τη μεταπωλητική του αξία
4. Είστε σίγουρος για το υψηλό επίπεδο εργασιών  

Δείτε περισσότερα στο https://www.skoda.gr/owners/new-innovative-services-skoda
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES