Στάθης Ford Συντήρηση και επισκευή

Στάθης Ford Συντήρηση και επισκευή

13827 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχει υψηλή τεχνογνωσία. Πολύχρονη εμπειρία και καλό όνομα καθώς επιδιώκει διαρκώς το hi scor (της Ικανοποίησης του πελάτη)! Ανήκει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών της Ford. Με έδρα την Θεσσαλονίκη. ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD!

Οι value for money & αξιόπιστες υπηρεσίες μετά την πώληση αποτελούν πολύ σημαντικό KAI extra λόγο που ο υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου, λαμβάνει υπόψη του ΠΡΙΝ την τελική του επιλογή.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Μία από τις εταιρείες που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά, σε αυτόν τον τομέα, είναι η FORD. Διαθέτει καλά και ανταγωνιστικά μοντέλα αυτοκινήτου. Επιδιώκει την υψηλή πιστότητα στην μάρκα! Γι αυτό και μέσω των επιλεγμένων συνεργατών της (εξουσιοδοτημένο δίκτυο) κυνηγά το καλό σκόρ στην Ικανοποίηση κατόχου!

Με σχεδιασμό που κατατάσει ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων της τον σχεδιασμό των After Sales Υπηρεσιών της, δεν αρκείται σε "απλές υπενθυμιστικές ενέργειες» (π.χ. «Χειμερινός δωρεάν έλεγχος»). Aντίθετα, κάθε μήνα, προσθέτει αξία στην σχέση του κατόχου της μάρκας ο οποίος απευθύνεται σε ενημερωμένο, εκπαιδευμένο –και διαρκώς κάτω από καθεστώς ποιοτικού ελέγχου παροχής υπηρεσιών- εξουσιοδοτημένο δίκτυο !

Ένας τέτοιος εκπρόσωπος
της φιλοσοφίας
Ford είναι η επιχείρηση ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD!

 
Με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω στα μοντέλα της δημοφιλούς μάρκας, έχει κάνει την δική του πορεία στον κλάδο, κτίζοντας όνομα σαν Τop Expert για Service Ford.

Σου κρατά το Ford σου, fit. Με δωρεάν έλεγχο. Διαφάνεια και «λόγια σταράτα» (αν χρειάζεται κάτι προς επισκευή ή αντικατάσταση). Στόχος του να κρατήσει το Ford σου, γνήσιο 100% όπως την 1η μέρα που το γνώρισες ! Με γνήσια ανταλλακτικά (στη σωστή τιμή) !  Ανταλλακτικά που :
1. Διαθέτουν ποιότητα - Είναι τεχνολογικά προηγμένα
2. Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας
3. Ενισχύουν την ασφάλεια στον δρόμο
4. Προσθέτουν πόντους & ανεβάζουν το "κασέ" του (
μεταπωλητική αξία).

Παρέχει After Sales υπηρεσίες για Ford που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την διατήρηση του 100% των αρχικών δυνατοτήτων του αυτοκινήτου που επιλέξατε. Επιδόσεις, ασφάλεια και αποδοτικότητα του Ford σας, στο επίκεντρο του σχεδιασμού, για κάθε εποχή του χρόνου.

Το δικό σας αυτοκίνητο στα χέρια τoυ καταρτισµένου προσωπικού της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. αντιμετωπίζεται ως μοναδικό. Φυσικά με εξελιγμένο εξοπλισμό και διαγνωστικά.

Και με Πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας ,δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ISO9001:2015.

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES