Έρευνα: Μεταχειρισμένα αντιπροσωπειών σαν καινούργια

4536 Επισκέψεις στο άρθρο

Σαν καινούρια: Οι επίσημες αντιπροσωπείες των εταιρειών προσφέρουν μεταχειρισμένα μοντέλα σε αρκετά ελκυστικές τιμές και το κυριότερο στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση, για αγορές χωρίς απρόοπτα και άγχη.

Το καινούριο είναι πάντα καινούριο, αυτό δεν αλλάζει. Είναι άλλη η αίσθηση του να είσαι ο πρώτος που αποκτά ή χρησιμοποιεί κάτι και άλλο να παίρνεις κάτι από «δεύτερο χέρι». Βέβαια αυτό έχει να κάνει κυρίως με την ψυχολογία και την συναισθηματική υπόσταση, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις η αγορά μεταχειρισμένων αγαθών είναι συμφέρουσα και ειδικά στην περίπτωση του αυτοκινήτου, που μας ενδιαφέρει, μπορεί να σου επιφέρει ένα αρκετά σεβαστό ποσό. Γιατί ένα αυτοκίνητο δεν έχει διάρκεια ζωής ενός χρόνου, δεν είναι αναλώσιμο. Αν το συντηρείς σωστά αντέχει πολλά χρόνια.

Άλλωστε η ζήτηση για μεταχειρισμένα έχει φτιάξει μια ολόκληρη αγορά, με χιλιάδες αγοραπωλησίες κάθε χρόνο. Πολλές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο και πολλοί ιδιώτες πωλούν τα αυτοκίνητά τους κάθε χρόνο μέσω αγγελιών.

Το πρόβλημα στην αγορά μεταχειρισμένου
Το μεγαλύτερο πρόβλημα και ρίσκο στην αγορά μεταχειρισμένου είναι αυτό που λένε «να σου βγει καλό». Διότι δεν ξέρεις ποτέ τι χρήση και φθορά έχει υποστεί το αυτοκίνητό, αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το φρόντιζε σωστά η ακόμα και αν τα χιλιόμετρά του είναι πραγματικά. Καθώς δυστυχώς στην αγορά υπάρχουν και αρκετοί επιτήδειοι που πουλάνε εισαγόμενα μεταχειρισμένα, όπως μας έχει καταγγελθεί πολλές φορές από αναγνώστες, με «γυρισμένα» χιλιόμετρα ή και κακοφτιαγμένα που πωλούνται σε «άριστη κατάσταση». Και μπορεί οι περισσότεροι να έχουν στο μυαλό τους τουλάχιστον να το ελέγξουν σε ένα μηχανικό, ωστόσο ούτε αυτό σε εξασφαλίζει, καθώς χρειάζεται ο απαραίτητος εξοπλισμός και η εξειδικευμένη γνώση για το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Οι επίσημες αντιπροσωπείες που δίνουν τη λύση
Αυτός που μπορεί να σου εξασφαλίσει απόλυτη ειλικρίνεια και «άριστη κατάσταση» είναι οι ίδιες οι αντιπροσωπείες. Πολλές επίσημες αντιπροσωπείες προσφέρουν ελαφρώς μεταχειρισμένα μοντέλα τους, που είναι πραγματικά σαν καινούρια. Συντηρημένα με τα πρότυπα που ορίζει ο κατασκευαστής, σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία, με γνήσια ανταλλακτικά και από τεχνικούς εκπαιδευμένους για τα μοντέλα της μάρκας, χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο εγκεκριμένο εξοπλισμό.

Μάλιστα γι αυτό το λόγο και τα αυτοκίνητα που εμπορεύονται συνοδεύονται από εγγύηση, το οποίο σημαίνει πως εσείς δεν έχετε κανένα φόβο για την κατάστασή τους. Έτσι βγαίνετε διπλά κερδισμένοι. Αγοράζετε ένα αυτοκίνητο πραγματικά σαν καινούριο, σε πολύ καλύτερη τιμή και δεν έχετε κανένα άγχος για την αγορά σας, καθώς καμία εταιρεία δεν θα ρίσκαρε το όνομά της να πουλήσει κάτι που δεν είναι άψογο, αλλά και έχετε την εγγύηση της αντιπροσωπείας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε επίσημες αντιπροσωπείες που διαθέτουν μεταχειρισμένα και τι προσφέρουν.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES