Εxpert στο Toyota service

1907 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/4/2021

Η Χ. ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ -Θ. ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ Ο.Ε., ως έμπειρος & εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Toyota, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service των μοντέλων της.

Τι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα συνεργείο; Στην ουσία τα πράγματα είναι πολύ απλά. Καθένας μας ψάχνει έναν μηχανικό που μπορεί να εμπιστευτεί. Που θα είναι σίγουρος ότι θα επισκευάσει αξιόπιστα το αυτοκίνητό του και θα του πει αυτό που "είναι" και όχι αυτό που θέλει. Ένας τέτοιος μηχανικός είναι εκείνος που διαθέτει το απόλυτο expertise και το know how πάνω στην εκάστοτε μάρκα και που έχει επενδύσει χιλιάδες εργατοώρες πάνω στην επισκευή. Άρα το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι το Τεχνογνωσία – Εμπειρία – Αξιοπιστία. Ειδικά όταν έχεις ένα αυτοκίνητο, μίας αξιόπιστης  μάρκας τα αυτοκίνητα της οποίας διαθέτουν εξελιγμένη ιαπωνική  τεχνολογία, με αποτέλεσμα η επισκευή τους να έχει απαιτήσεις.

Έτσι λοιπόν αν έχετε ένα Toyota, η Χ. ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ -Θ. ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ Ο.Ε. γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας. Το όνομά της γνωστής επιχείρησης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της Toyota εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας της το προνόμιο να είναι μία από τις πρώτες επιλογές, για service, των κατόχων της μάρκας! Καλύπτει με το παραπάνω το τρίπτυχο της επιτυχίας έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία (επενδύοντας στην συνεχόμενη εκπαίδευση), εμπειρία (έχοντας επισκευάσει εκατοντάδες αυτοκίνητα) και αξιοπιστία (προσφέροντας άριστη επισκευή με την σφραγίδα της Toyota).

Τέλος, θα σας δοθούν ειδικά προνόμια και τιμές για τυχόν εργασίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σου, με γνήσια ανταλλακτικά ή αξεσουάρ.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.


Χ. ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ -Θ. ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ Ο.Ε. – ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 37, ΧΑΛΑΝΔΡΙ