Οι επισκευαστές αντιλαμβανόμενοι τις ειδικές οικονομικές συνθήκες, παρέχουν ευκολίες πληρωμής και έξτρα παροχές, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα δουλειάς.

Ευκολίες πληρωμής για το service του αυτοκινήτου σας

15915 Επισκέψεις στο άρθρο

Επειδή στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις, οι επαγγελματίες της αγοράς φροντίζουν να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τις καλύτερες δυνατές ευκολίες πληρωμής και δυνατότητας παράκαμψης των capital controls.

 
Είναι γεγονός πως όλοι προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο. ¶λλοι, μάλιστα, καθυστερούν τα διαστήματα των service, κάτι που επηρεάζει την ασφάλεια στο δρόμο. Επειδή η οδική ασφάλεια και η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη, το service πρέπει να γίνεται την ώρα που πρέπει και χωρίς καθυστερήσεις ή ελλείψεις, καθώς και από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, πέρα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, άνθιση έχουν αρχίσει να γνωρίζουν και τα εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία προσφέρουν αρκετά οφέλη, τα οποία μπορεί να μην τα έχετε καν φανταστεί. Τόσο σε ό, τι αφορά στην τσέπη σας, όσο και στην ίδια σας την ζωή. Παράλληλα, τα εξειδικευμένα συνεργεία, προσφέρουν αρκετές διευκολύνσεις και έξτρα υπηρεσίες, βρίσκοντας λύση ακόμα και στο εμπόδιο που λέγεται capital controls. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ