Για 1η φορά η Ελλάδα στον χάρτη…!

2982 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Ελλάδα μπαίνει για πρώτη φορά στο χάρτη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Freeride World Tour. Μέγας Χορηγός της μεγάλης αυτής γιορτής, η Audi Gratsias ! Η διοργάνωση Freeride Contest Gr πραγματοποιείται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Από 13-15 Μαρτίου.

Η Ελλάδα μπαίνει για πρώτη φορά στο χάρτη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Freeride World Tour με τη διοργάνωση του Freeride Contest Gr powered by Audi Gratsias που θα πραγματοποιηθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στις 13-15 Μαρτίου 2020.

Το Freeride World Qualifier Tour 2020 αποτελείται από 80 events σε κάποιους από τους πιο σημαντικούς χιονοδρομικούς προορισμούς του κόσμου με πάνω από 2000 riders που αγωνίζονται για ένα μοναδικό βραβείο, το εισιτήριο στο Freeride World Tour 2021.

Τα στελέχη της Audi Gratsias δηλώνουν ιδιαίτερη υπερηφάνια που θα είναι, για τη χώρα μας, ο μέγας χορηγός της μεγάλης αυτής γιορτής στο βουνό, όπου εντυπωσιακοί skiers & snowboarders θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό παλεύοντας με τη βαρύτητα και το χρόνο διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τους παγκόσμιους αγώνες του Freeride World Tour 2021.

Γρατσίας Ι. ΑΕΒΕ : 68 χρόνια με διακρίσεις

Η Γρατσίας Ι. ΑΕΒΕ (Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Audi της Kosmocar A.E.) δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για 68 χρόνια έχοντας καταγράψει στο ιστορικό της πολλές διακρίσεις.
Ένθερμος υποστηρικτής των outdoor αθλημάτων, δίνει κάθε χρόνο το παρόν σε μεγάλες διοργανώσεις που προωθούν τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Οι εγγραφές για το Freeride Contest Gr powered by Audi Gratsias είναι ανοιχτές και θα παραμείνουν μέχρι και τις 10/03/2020. Οι αγωνιστικές κατηγορίες είναι τέσσερις,
-  ski ανδρών
-  ski γυναικών
-  snowboard ανδρών  &
-  snowboard γυναικών.
Όσοι αθλητές ανέβουν στην κορυφή του βάθρου θα λάβουν δώρα μεγάλης αξίας. Εκατοντάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πανοραμικά τον αγώνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απολαμβάνοντας παράλληλα δρώμενα, όπως επιμορφωτικά σεμινάρια snow safety, ski clinics, παιδικά happenings, after party, κληρώσεις δώρων αλλά και όλη τη γκάμα των SUV αυτοκινήτων της Audi.

Δείτε: www.gratsias.gr
Aκολουθήστε: https://www.facebook.com/AudiGratsias/
                        : https://www.instagram.com/gratsias_sa/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES