Η σημασία των γνήσιων ανταλλακτικών!

6624 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα γνήσια ανταλλακτικά προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα, κορυφαία αξιοπιστία και επίσης διατηρούν τη συνολική αξία του αυτοκινήτου σας σε υψηλά επίπεδα!

 
Είναι ζήτημα…τιμής!

Το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής, για τους περισσότερους, είναι σίγουρα η τιμή. Όμως, πόσο σίγουροι είστε πως η τιμή που πήρατε για ένα ανταλλακτικό απομίμηση  είναι καλύτερη από του γνήσιου; Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προεξοφλώντας πως το γνήσιο είναι ακριβό μερικοί το αποφεύγουν χωρίς να συγκρίνουν καν τιμές, πληρώνοντας τελικά ένα προϊόν χαμηλότερης ποιότητας σε υψηλότερη τιμή.

Η γνώση όμως της τιμής του γνήσιου ανταλλακτικού έχει ακόμη ένα όφελος στη σύγκριση. Γιατί αν οι δύο τιμές είναι κοντά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προτιμηθεί το γνήσιο, αν πάλι απέχουν κατά πολύ, ίσως να πρέπει να σας βάλουν σε σκέψη ως προς το τι περαιτέρω διαφορά υπάρχει.

Τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας ποιότητας!

Η συνολική ποιότητα των ανταλλακτικών έχει επίσης τεράστια σημασία. Όταν πληρώνετε ένα κόστος εργασίας που σας εγγυάται πως υπάρχει τεχνικό υπόβαθρο, γνώση και τεχνολογία πίσω από την επισκευή, σε αντίθεση με κάποιον «μάστορα» που θα το «παλέψει», είναι πεταμένα λεφτά, ακόμη και αν είναι λιγότερα, να επιλέξει κανείς ανταλλακτικά απομιμήσεις.
Η  ποιότητα των υλικών και της εργασίας εξασφαλίζει και την αξιοπιστία της επισκευής. Δε μπορεί να περιμένει κανείς ανταλλακτικά χαμηλότερης ποιότητας να δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα αξιοπιστίας.

Οι εγγυήσεις των γνήσιων ανταλλακτικών σώζουν την τσέπη σας!

Τα γνήσια ανταλλακτικά πωλούνται με εγγύηση, που σημαίνει πως αν παρουσιαστεί βλάβη (στο νέο ανταλλακτικό), η αντικατάσταση θα είναι δωρεάν. Από την άλλη βέβαια το δέλεαρ του φθηνότερου είναι πάντοτε υπαρκτό.
Πολύ συχνά, οι απομιμήσεις είναι φθηνότερες και μπορεί να κάνουν το κόστος μιας επισκευής από ανέφικτο, υποφερτό. Δεν θα είναι όμως κρίμα την επόμενη μέρα, εβδομάδα, μήνα, το πρόβλημα να επιστρέψει και τα λεφτά να έχουν ήδη δαπανηθεί;

Αξιοπιστία που ωφελεί εσάς αλλά και τους κατασκευαστές!

Οι κατασκευαστές κάνουν μεγάλη προσπάθεια να διασφαλίσουν πως τα γνήσια ανταλλακτικά είναι αυτά που χρησιμοποιούνται στις επισκευές και τα σέρβις και οι πιο καχύποπτοι θα έλεγαν πως αυτό γίνεται για λόγους κέρδους.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.

Τα ανταλλακτικά κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου και άρα την εικόνα μίας μάρκας στην αγορά. Μπορεί την αξιοπιστία να την απολαμβάνει ο τελικός χρήστης, είναι όμως ο κατασκευαστής που χτίζει πάνω στην εικόνα αυτή. Και η αξιοπιστία μετράει σε όλα τα αυτοκίνητα μιας μάρκας είτε είναι καινούργια, είτε παλιότερα, είτε αγοράζονται πρώτο χέρι είτε δεύτερο.

Κερδίζετε περισσότερα κατά την πώληση του αυτοκινήτου σας!

Κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η ύπαρξη και χρήση γνήσιων ανταλλακτικών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Εσείς θα αγοράζατε ένα αυτοκίνητο αν ξέρατε πως τα ανταλλακτικά που είχε χρησιμοποιήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν απομιμήσεις ή αν δεν ξέρατε καθόλου την προέλευσή τους;

Εκτός, λοιπόν, από ένα «σωστό» και αξιόπιστο βιβλίο συντήρησης, η επιλογή και τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών όποτε αυτά χρειάζονται, αυξάνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES