Τι προσφέρουν οι εταιρείες στο after sales service!

7922 Επισκέψεις στο άρθρο

HONDA

H Honda αναβαθμίζει την εμπειρία του service, προσφέροντάς νέες, πολύτιμες υπηρεσίες που σας λύνουν τα χέρια.  Τεχνολογία Service Reminder: Ξέρατε πως τα νέα μοντέλα της εταιρείας είναι εξοπλισμένα  με την συγκεκριμένη τεχνολογία που τους επιτρέπει μέσω του εγκεφάλου και των περιφερειακών αισθητήρων να σας ενημερώνουν για το ποιες εργασίες ήρθε η ώρα να γίνουν; 
Honda Assist: H Honda βρίσκεται δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο δίνοντας την δυνατότητα επί τόπου βοήθειας ή ρυμούλκησης σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος από μηχανική, ηλεκτρική ή ηλεκτρονική βλάβη. Το ίδιο συμβαίνει και σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος από ατύχημα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής ή συνέχισης του ταξιδιού του δικαιούχου με την παροχή οχήματος αντικατάστασης.

HYUNDAI

Στην Hyundai σας παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, χωρίς όριο χιλιομέτρων. Ολοκληρωμένη κάλυψη του αυτοκινήτου σας με την φροντίδα των συστημάτων  μετάδοσης κίνησης, διεύθυνσης, ανάρτησης, πέδησης, ηλεκτρικών, κ.ά.  Επίσης, προσφέρεται 5ετής δωρεάν οδική βοήθεια. Για οποιοδήποτε απρόοπτο σε βρει στον δρόμο η Hyundai θα είναι εκεί 24ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, απλά με ένα τηλεφώνημα. 5 χρόνια δωρεάν ετήσιος οπτικός έλεγχος: Εκτός από το ετήσιο service έχετε και τον ετήσιο οπτικό έλεγχο, που περιλαμβάνει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα διεύθυνσης, τις αναρτήσεις και τα φρένα. Σε όλα αυτά προστίθενται 12 χρόνια αντισκωριακή προστασία και 5 χρόνια εγγύηση χρώματος. 

FORD

Κανονίστε εύκολα και απλά το επόμενο service του αυτοκινήτου σας στην Ford με τη νέα Διαδικτυακή υπηρεσία καταχώρησης ραντεβού! Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford αποτελούν την κατάλληλη λύση για το αυτοκίνητό σας, στην προσπάθεια σας για σωστή συντήρηση, και η διαδικασία γίνεται απλούστερη, προσαρμοσμένη στις ψηφιακές ανάγκες της εποχής.  
Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος:  Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FORD σας προσφέρει Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο εντός διαστήματος 6 μηνών από την τελευταία συντήρηση του οχήματός σας.
Πρόγραμμα Εγγύησης Καλύτερης Τιμής: Εάν βρείτε μια ανταγωνιστική προσφορά φθηνότερη από το ποσό που πληρώσατε στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Ford για την ίδια υπηρεσία (εργασία και ανταλλακτικά), τότε ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής θα σας επιστρέψει τη διαφορά του ποσού!

MERCEDES

Τώρα στην Mercedes καταπολεμάτε τα σημάδια της καθημερινής φθοράς(μικρά βαθουλώματα στη λαμαρίνα, χτυπήματα στο παρ – μπριζ, ζημιές στον προφυλακτήρα) με την εγγύηση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ζημιές αυτές διορθώνονται πολύ εύκολα – και χωρίς να απαιτείται η αντικατάσταση ολόκληρων εξαρτημάτων. Με το Mercedes-Benz Small Repair σας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσετε σε αυτές τις επισκευές γρήγορα και οικονομικά. 
Υψηλής ποιότητας service μέχρι 77 ευρώ: Με τα νέα, οικονομικά πακέτα service  γνωρίζετε από πριν μέχρι τι ακριβώς θα πληρώσετε για εργασία και ανταλλακτικά, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή! 
KIA

Για την KIA η κάλυψη των αναγκών του πελάτη αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Εάν η συντήρηση ή η επισκευή του αυτοκινήτου σας διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο, παρέχονται τρόποι εναλλακτικής μετακίνησης. Χωρίς κανένα κόστος από την πλευρά σας φυσικά. 
Επίσης η KIA κάνει την αναμονή σας στο συνεργείο πιο ευχάριστη, καθώς έχει μετατρέψει τους χώρους αναμονής των πελατών με καλαισθησία, παρέχοντάς σας άνεση, υπηρεσία δωρεάν wi-fi, εφημερίδες και περιοδικά.  
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES