Γιατί συμφέρουν τα γνήσια ανταλλακτικά SEAT; 4 Genuine οφέλη!

13112 Επισκέψεις στο άρθρο

Σχεδιασμένα ειδικά για κάθε μοντέλο. Σκληρά δοκιμασμένα μέχρι και τα …παξιμάδια τους. Εγγυημένα από τον κατασκευαστή του SEAT σας. Προσφέρουν ασφάλεια & αξιοπιστία. Συμφέρουν, καθώς αντέχουν περισσότερο από αυτά που …μοιάζουν "σαν γνήσια"! SEAT genuine parts!

Οι After Sales υπηρεσίες της SEAT συστήνουν για κάθε μοντέλο της δημοφιλούς μάρκας,  καλή περιοδική συντήρηση, βάση των επίσημων προδιαγραφών του κατασκευαστή και χρήση των ειδικά δοκιμασμένων και εγκεκριμένων γνήσιων ανταλλακτικών που ο κάτοχος μπορεί να βρει (και άμεσα διαθέσιμα) στο επίσημο δίκτυο τεχνικών-επισκευαστών της. Με αυτή την προυπόθεση, εγγυώνται για το 100% της απόδοσης που κάθε μοντέλο τους "υπόσχεται" πριν την αγορά του, σε βάθος χρόνου!

Η εφαρμογή, αυτής της προυπόθεσης, έχει 4-πλό αποτέλεσμα-όφελος καθώς :
1. το αυτοκίνητο αποδίδει  σαν καινούργιο (ασφαλής & ικανοποιημένος κάτοχος)!
2. διατηρεί ψηλά την μεταπωλητική του αξία
3. ο κάτοχος μένει πιστός στη μάρκα (γίνεται word of mouth διαφημιστής της) !
4. ο επόμενος αγοραστής του, παίρνει επίσης ένα καλό αυτοκίνητο!

Τεράστια διαθέσιμη γκάμα, με ποιοτικές προδιαγραφές!

Σημειώστε πως στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SEAT βρίσκεται άμεσα, ότι και αν χρειάζεστε από αναλώσιμα ή ανταλλακτικά. Φυσικά πάντα γνήσια που φέρουν πάντα την υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας.

Τεράστια διαθέσιμη γκάμα, σχεδόν 78,000 γνήσια ανταλλακτικά SEAT, για νεότερα ή πιο παλιά μοντέλα, που εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και επιδόσεις για το αυτοκίνητό σας, καθώς έχουν σχεδιαστεί με τις ίδιες προδιαγραφές που προσδοκείτε (και απαιτείται) από ένα ολοκαίνουργιο SEAT που μόλις βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.
Επίσης αξίζει να γνωρίζετε πως το επιτελείο σχεδιασμού των After Sales υπηρεσιών της SEAT γνωρίζει καλά πως οι προτεραιότητες των κατόχων μεταβάλλονται όσο το αυτοκίνητό τους "μεγαλώνει".  Έτσι, ο σχεδιασμός, επίτευξης ικανοποίησης κατόχου SEAT, περιλαμβάνει και μία smart & economy πρότασης. Αυτή δίνεται με την προσφορά της νέας σειράς οικονομικών ανταλλακτικών SEAT, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα άνω των 4 ετών!  Μία υπηρεσία η οποία ολοκληρώνεται και με την παροχή 2ετούς εγγύησης καλής λειτουργίας για ανταλλακτικά και εργασίες, φυσικά μόνο μέσω των επίσημων συνεργατών του εξουσιοδοτημένου δικτύου της!

Γιατί συμφέρει να δίνεται σημασία ακόμη και στα αναλώσιμα SEAT

Απλά γιατί όλα συμβάλουν στην άριστη λειτουργία.
Ας δούμε ένα παράδειγμα μιάς "απλής" κατά πολλούς αλλαγής Φίλτρου Λαδιού.

Ένα φίλτρο λαδιού  SEAT, προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε κινητήρα SEAT. Τα αυθεντικά φίλτρα λαδιού SEAT είναι κατασκευασμένα με συνθετικές ίνες. Καλύπτουν τις "απαιτήσεις" των  συνθετικών λιπαντικών και αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες που φθάνει το λιπαντικό του κινητήρα σας.

Με μεγάλη περιοχή φιλτραρίσματος, αφαιρεί μεγάλες ποσότητες ρύπων-ακαθαρσιών, (εμποδίζοντας εναποθέσεις και λάσπη κρατώντας τον κινητήρα fit και αποδοτικό)!

Τα αυθεντικά φίλτρα λαδιού της SEAT αποτρέπουν την επιστροφή ακάθαρτου λαδιού στο κύκλωμα (λαδιού), προστατεύουν τον κινητήρα και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του.

Εσείς τι λέτε, αξίζει να δίνουμε σημασία ακόμα και στα "απλά" αναλώσιμα; Εμείς το κάνουμε!

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES