Αfter Sales Kia, γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα αυτοκινήτου με την σφραγίδα ποιότητας της Kia. Υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ανθεκτικά. Φίλτρα, μπαταρίες, τακάκια, δισκόπλακες, μάκτρα.

    KIA

    23624 Επισκέψεις στο άρθρο

    Υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ανθεκτικά τα 100% γνήσια ανταλλακτικά Kia. Έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για το δικό σας Kia. Τα βρίσκεται σε όλους τους επίσημους συνεργάτες, επισκευαστές του δικτύου της Kia.

     
    Το να κρατήσετε το αυτοκίνητο σας στο 100% των επιδόσεων του και την μεταπωλητική του αξία ψηλά, είναι θέμα επιλογής. Τα genuine parts Kia είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που τοποθετήθηκαν στο αυτοκίνητό σας από το εργοστάσιο.
     
    Γνήσιο φίλτρο αέρα, για τον κινητήρα
    Κρατάει σκόνη, γύρη, μούχλα & βακτήρια. Με υψηλής ποιότητας υλικό. Με μεγάλη χωρητικότητα (του φίλτρου). Προστατεύει τον κινητήρα κρατώντας τον καθαρό. Εξοικονομεί καθώς βελτιώνει την οικονομία καυσίμου. Μειώνει την φθορά του κινητήρα και τις εκπομπές CO2.
     
    Αυθεντικές μπαταρίες Kia
    Kατασκευασμένες με βάση τα υψηλότερα standard. Με γκάμα που περιλαμβάνει απορροφητικά καλύμματα από υαλοβάμβακα και μπαταρίες υγρού τύπου. 100% προδιαγραφές με την μπαταρία 1ης τοποθέτησης.


    Γνήσια ανταλλακτικά και αυθεντικές μπαταρίες Kia. Γκάμα που περιλαμβάνει απορροφητικά καλύμματα από υαλοβάμβακα και μπαταρίες υγρού τύπου.


    Γνήσια τακάκια φρένων
    Παρέχουν ασφάλεια με ομοιόμορφη απόδοση φρεναρίσματος. Εξασφαλίζουν σταθερή δύναμη πέδησης σε υψηλές ταχύτητες και συνεχή φρεναρίσματα (ειδικά αν συνδυαστούν με τα γνήσια δισκόφρενα Kia). Περνάνε από εξαντλητικά test ελέγχου ασφάλειας, απόδοσης και αντοχής.
     

    Γνήσια τακάκια φρένων Kia.Εξασφαλίζουν σταθερή δύναμη πέδησης σε υψηλές ταχύτητες και συνεχή φρεναρίσματα (ειδικά αν συνδυαστούν με τα γνήσια δισκόφρενα Kia). 

    Γνήσιο φίλτρο καμπίνας
    Πέρα από προυπόθεση άνετου ταξιδιού, στις μέρες μας, είναι και θέμα υγιεινής, ο καθαρός αέρας μέσα στο αυτοκίνητό. Τα Γνήσια Φίλτρα Καμπίνας της Kia  κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ινώδες υλικό κρατάνε γύρη, σκόνη και ρύπους, απέξω.


    Τα Γνήσια Φίλτρα Καμπίνας της Kia  κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ινώδες υλικό κρατάνε γύρη, σκόνη και ρύπους απ` έξω.

    Φίλτρο καυσίμου Kia
    Συμπιεσμένα, με μεγάλη ποσότητα απορροφητικού υλικού για τέλειο φιλτράρισμα. Τα γνήσια φίλτρα καυσίμου της Kia, εμποδίζουν τη φθορά στο εσωτερικό των κυλίνδρων του κινητήρα, κρατούν την απόδοση του σταθερή.
     
    Φίλτρο λαδιού Kia

    Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να Eπιτρέπει «την διέλευση» προς τον κινητήρα, μόνο στο καθαρό λάδι. Απάγει τη θερμότητα από όλα τα ζωτικά σημεία του αυτοκινήτου. Μειώνει, το θόρυβο (του κινητήρα).Καταπολεμά την ανεπιθύμητη σκουριά και διάβρωση.
     
    Γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτου και Φίλτρα λαδιού Kia. Απάγει τη θερμότητα από όλα τα ζωτικά σημεία του αυτοκινήτου. Μειώνει, το θόρυβο (του κινητήρα). Καταπολεμά την ανεπιθύμητη σκουριά και διάβρωση.

    Ιμάντας χρονισμού
    Top quality. Ένας γνήσιος ιμάντας χρονισμού Kia, πριν εγκριθεί για 1η τοποθέτηση, περνάει εξαντλητικά test ώστε να εξασφαλιστεί πως αντέχει σε μεγάλη πίεση. Ο ιμάντας, προστατεύεται με υφασμάτινο περίβλημα κάτι , που του προσδίδει μεγάλη αντοχή (σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών). Εγγυάται την ομαλή λειτουργία του κινητήρα και τον συγχρονίζει ενώ εσείς οδηγείτε.
     
    Γνήσια μάκτρα υαλο-καθαριστήρων
    Αναλώσιμα μα απαραίτητα και για την οδική σας ασφάλεια. Τα γνήσια μάκτρα της Kia, είναι ειδικά σχεδιασμένα για το παρμπρίζ του δικού σας Kia. Με αεροδυναμικό σχεδιασμό εξασφαλίζουν διαρκή απόδοση (ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών), τέλειο καθάρισμα, καλή ορατότητα.


    Διαβάστε περισσότερα για After Sales Υπηρεσίες και γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτου.

    Βρείτε επιλεγμένα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και γνήσια ανταλλακτικά Kia.


     

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES