Η Mercedes κάνει RE-start, στις καλοκαιρινές σας βόλτες!

17658 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε υψηλού επιπέδου πρωτόκολλο ασφάλειας & υπηρεσίες better than usual, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της, η δημοφιλής Mercedes-Benz Ελλάς, εγγυάται το ασφαλές …RE-start στις καλοκαιρινές σας βόλτες και αποδράσεις!


Τώρα που σταδιακά επανέρχεται η καθημερινότητα όπως τη συνηθίζαμε και μπορούμε ξανά να κάνουμε, και όχι μόνο να ονειρευόμαστε, μακρινές βόλτες, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε το αγαπημένο μας αυτοκίνητο.

Για ανέμελη επιστροφή στις βόλτες λοιπόν, με την αγαπημένη σας Mercedes, αφηνόσαστε σε αυτούς που την ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Φυσικά σε μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της μάρκας. Στους εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους experts που εγγυώνται πως το αυτοκίνητο σας θα παραμείνει (ή θα επανέλθει) στο 100% επιδόσεων, οδικής συμπεριφοράς, ασφάλειας και άνεσης. Αλλά ας δούμε πιο κάτω τι μπορεί και κάνει η Mercedes-Benz Ελλάς για τους κατόχους της.

Πρωτόκολλο ασφάλειας και ποιότητα υπηρεσιών BETTER than usual!

Είναι κατανοητό ότι η μέριμνα των τελευταίων μηνών ήταν η προσωπική υγεία, κάτι που αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Mercedes-Benz. Το δίκτυο που παρέμεινε OPEN as usual (ανοικτό και δίπλα σας) κατά τη διάρκεια του «lockdown», ήταν από τους πρώτους επαγγελματίες του κλάδου που έλαβαν πρόσθετες προφυλάξεις (BETTER than usual) προσθέτοντας στο ήδη υψηλό πρωτόκολλο ασφαλείας τους, επιπλέον μέτρα ασφάλειας και υγιεινής συμμορφούμενοι και με τις οδηγίες της πολιτείας. Σε κάθε σας διέλευση λοιπόν, είστε σίγουροι πως, πέρα από την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης Mercedes, πέρα από το αυτονόητο (για την μάρκα) quality & premium service,το εξουσιοδοτημένο συνεργείο έχει να σας προτείνει πολλαπλές λύσεις πακέτων εγκεκριμένου καθαρισμού της καμπίνας του αυτοκινήτου!
 
Παράταση στα συμβόλαια συντήρησης
 
Ασφαλώς το στελεχιακό (διοικητικό και τεχνικό) δυναμικό μιας μάρκας, όπως η Mercedes, που επιτυγχάνει υψηλά σκόρ στους δείκτες ικανοποίησης των κατόχων της (γι'αυτό και απολαμβάνει υψηλά ποσοστά πιστότητας), υπηρετεί στην καθημερινότητά του και ραντεβού με το ραντεβού, τον μεγάλο στόχο (του 100% ικανοποιημένου κατόχου).Χωρίς εξαιρέσεις, ανεξάρτητα από «ιδιαίτερες συνθήκες και περιόδους». Έτσι, πιστή σε αυτή τη φιλοσοφία, η Mercedes-Benz Ελλάς, προέβη και σε μία ακόμη κίνηση διευκόλυνσης των πελατών της. Απάλλαξε από το άγχος, τους πελάτες της των οποίων τα συμβόλαια συντήρησης είχαν ημερομηνίες λήξης εντός του τριμήνου Μαρτίου-Μαΐου, παρατείνοντας την ισχύ τους έως τις 30 Ιουνίου.
 
DIY έλεγχος της Mercedes σας από το κινητό
 
Do it yourself check και ενημερώσεις που σας υπενθυμίζουν και σας απαλλάσσουν από το να θυμάστε, κάτι ακόμη, στην πιεσμένη καθημερινότητα σας.
Μέσω του Mercedes me app ή του Mercedes me Adapter, που αφορά στους κατόχους παλαιότερων μοντέλων Mercedes, είναι δυνατή η παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών του αυτοκινήτου σας, μέσα από το κινητό σας. Έτσι πλέον μπορείτε να ελέγξετε για παράδειγμα τη στάθμη του λαδιού, του υγρού φρένων, την πίεση των ελαστικών κ.λπ. Παράλληλα μέσω του app μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για  υπενθύμιση του επόμενου service ή για τυχόν βλάβες στο όχημα.
 
RE-start έλεγχος & ανέμελες καλοκαιρινές βόλτες
 

Αν θέλετε να είστε 100% σίγουρος πως η Mercedes σας βρίσκεται στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση για να επανεκκινήσετε τις βόλτες και τα Summer Weekends σας, ο μόνος που μπορεί να σας το εγγυηθεί με 100% ασφάλεια, είναι το επίσημο δίκτυο συνεργείων της Mercedes-Benz.

Κλείστε ραντεβού για έναν έλεγχο στο αυτοκίνητό σας και βεβαιωθείτε πως εξακολουθεί να έχει εύρυθμη λειτουργία και μετά την πολυήμερη ακινησία. Ενδεικτικά μπορεί να γίνει έλεγχος της μπαταρίας, της πίεσης των ελαστικών, της κατάστασης των μάκτρων και του συστήματος πλύσης παρμπρίζ. Επιπρόσθετα μπορεί να πραγματοποιηθεί έλεγχος του συστήματος φρένων, της λειτουργίας του εξωτερικού φωτισμού, του συστήματος καθαρισμού των προβολέων, ή έλεγχος του χώρου του κινητήρα για τυχόν ζημιές ή διαρροές. Εξάλλου μην ξεχνάτε πως το καλοκαίρι έφτασε, συνεπώς είναι επιβεβλημένο να θωρακίσετε το αυτοκίνητό σας με έναν ούτως ή άλλως απαραίτητο "Καλοκαιρινό έλεγχο", κατά τον οποίο η Mercedes-Benz συνιστά να συμπεριλαμβάνει και την αλλαγή του φίλτρου καμπίνας σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό καθαρισμό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού.
 
Κλείστε On line ραντεβού
 
Φυσικά η Mercedes-Benz Ελλάς, έχει μεριμνήσει ώστε να σας παρέχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις για να κλείσετε το ραντεβού σας, σε επισκευαστή του εξουσιοδοτημένου δικτύου της που εσείς θα επιλέξετε. Κλείστε λοιπόν το ραντεβού σας μέσω του επίσημου site με 1 κλίκ στο συνεργείο online. Φυσικά εφόσον διαθέτετε το Mercedes me app ή το Mercedes me Adapter, μπορείτε να κανονίστε την επίσκεψή σας και μέσω των παραπάνω εφαρμογών.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES